Egemenlik Kupası Judo Müsabakaları Tamamlandı

SPOR 27.04.2017 - 12:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2185+ kez okundu.
 

Egemenlik Kupası Judo Müsabakaları Tamamlandı

  Judo Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına Judo müsabakaları gerçekleştirildi. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yavuzlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 15 sıkletten 140 sporcunun katıldığını söyledi. Müsabakalara yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Yılmazel,  “Bu müsabakaların hazırlanması ve diğer konularda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim. ” diye konuştu. Yılmazel, tüm spor branşlarında olduğu gibi judo sporuna da küçük yaşlarda başlamanın önemini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü: "Okullarda başarılı öğrencileri bünyemizde çalışan alanında uzman antrenörlerimizce kulüplere kazandırıyoruz. Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Bu yıldız sporcuların disiplinli çalışmaları halinde ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inanıyoruz tüm sporcu yönetici, antrenörlere başarılar diliyorum.

 

Judo Federasyonu İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anısına Judo müsabakaları gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yavuzlar Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara 15 sıkletten 140 sporcunun katıldığını söyledi.

Müsabakalara yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Yılmazel,  “Bu müsabakaların hazırlanması ve diğer konularda destek veren Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim. ” diye konuştu.

Yılmazel, tüm spor branşlarında olduğu gibi judo sporuna da küçük yaşlarda başlamanın önemini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Okullarda başarılı öğrencileri bünyemizde çalışan alanında uzman antrenörlerimizce kulüplere kazandırıyoruz. Buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızlar kazandırılacak. Bu yıldız sporcuların disiplinli çalışmaları halinde ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inanıyoruz tüm sporcu yönetici, antrenörlere başarılar diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.