EN FAZLA ÜYE YAPAN TEŞKİLAT OLDU

GÜNDEM 02.07.2020 - 12:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2186+ kez okundu.
 

EN FAZLA ÜYE YAPAN TEŞKİLAT OLDU

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Haziran ayında en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olduklarını söyledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, “1 Haziran'da başlatmış olduğumuz üye seferberliğinde, Haziran ayında 14 bin 595 üye ile Adana'mız en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olmuştur. Adana, bir ayda seçmenin yüzde birine tekabül eden sayıda üye yaparak büyük bir başarıya daha imza atmıştır.  Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 300 bin üye sayısına en kısa zamanda ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle üye çalışmalarımız devam etmektedir.  Teşkilatlarımı bu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca, partimize teveccüh gösteren yeni üyelerimizi, 'Büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz' diyerek onları parti binalarımıza çay içmeye, sohbet etmeye bekliyoruz” dedi. Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacaklarını belirten Başkan Ay, “Önümüzdeki süreçte AK Parti ailesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok daha güçlü bir şekilde yola devam edecek. Adana'mızı AK Parti'nin kalesi yapacağız” şeklinde konuştu.
AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, Haziran ayında en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olduklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Ay, “1 Haziran'da başlatmış olduğumuz üye seferberliğinde, Haziran ayında 14 bin 595 üye ile Adana'mız en fazla üye yapan il olarak Türkiye birincisi olmuştur. Adana, bir ayda seçmenin yüzde birine tekabül eden sayıda üye yaparak büyük bir başarıya daha imza atmıştır. 

Yıl sonuna kadar hedeflediğimiz 300 bin üye sayısına en kısa zamanda ulaşmak için tüm teşkilatlarımızla var gücümüzle üye çalışmalarımız devam etmektedir. 
Teşkilatlarımı bu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum.
Ayrıca, partimize teveccüh gösteren yeni üyelerimizi, 'Büyük AK Parti ailesine hoş geldiniz' diyerek onları parti binalarımıza çay içmeye, sohbet etmeye bekliyoruz” dedi.

Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacaklarını belirten Başkan Ay, “Önümüzdeki süreçte AK Parti ailesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde çok daha güçlü bir şekilde yola devam edecek. Adana'mızı AK Parti'nin kalesi yapacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.