Engelli bireyler hukuksal haklarını öğrendi

GÜNDEM 10.12.2019 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1971+ kez okundu.
 

Engelli bireyler hukuksal haklarını öğrendi

  Adana Büyükşehir Belediyesi ve Biz de Varız Destekleme Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Özel Gereksinimli bireylerin eğitimi, hakları ve sorumlukları” konula panel Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Çok sayıda özel gereksinimli bireyin ve ailelerinin katıldığı panelde, Avukat Jülide Işıl Bağatur, özel gereksinimli bireylerin hukuksal haklarını ve haklarını arama yöntemlerini anlattı. Panele Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Rıza Mete ile Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör de katılarak destek verdi. Dr. Rıza Mete, belediye olarak her zaman engelli hakları konusunda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, Biz de Varız Destekleme Derneği Kurucu Başkanı Esin Parlak ile Yönetim Kurulu Başkanı Birsen Uçar’a teşekkür etti. Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör de, engelli bireylere hizmet vermekten ve sorunlarının çözümüne aracı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Dernek Kurucu Başkanı Esin Parlak, dezavantajlı gruplar üzerine çok sayıda proje hayata geçirdiklerini belirterek, engelli bireylerin hukuksal hakları konusundaki kazanımları anlatmak üzere böyle bir panel gerçekleştirdiklerini kaydetti. Biz de Varız Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birsen Uçar ise, katkılarından dolayı Dr. Rıza Mete ile Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör’e birer plaket takdim etti. Gönüllü Anneler topluluğunun da destek verdiği panele katılan engelli bireyler ve aileleri, interaktif geçen panel boyunca sorularını Avukat Jülide Işıl Bağatur’a yönelttiler. Panel yaklaşık 4 saat sürdü.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Biz de Varız Destekleme Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği “Özel Gereksinimli bireylerin eğitimi, hakları ve sorumlukları” konula panel Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi. Çok sayıda özel gereksinimli bireyin ve ailelerinin katıldığı panelde, Avukat Jülide Işıl Bağatur, özel gereksinimli bireylerin hukuksal haklarını ve haklarını arama yöntemlerini anlattı.

Panele Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Rıza Mete ile Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör de katılarak destek verdi. Dr. Rıza Mete, belediye olarak her zaman engelli hakları konusunda destek verdiklerini ve vermeye devam edeceklerini belirterek, Biz de Varız Destekleme Derneği Kurucu Başkanı Esin Parlak ile Yönetim Kurulu Başkanı Birsen Uçar’a teşekkür etti.

Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör de, engelli bireylere hizmet vermekten ve sorunlarının çözümüne aracı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Dernek Kurucu Başkanı Esin Parlak, dezavantajlı gruplar üzerine çok sayıda proje hayata geçirdiklerini belirterek, engelli bireylerin hukuksal hakları konusundaki kazanımları anlatmak üzere böyle bir panel gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Biz de Varız Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Birsen Uçar ise, katkılarından dolayı Dr. Rıza Mete ile Engelli Hizmetleri Müdürü Levent Cemal Güngör’e birer plaket takdim etti.

Gönüllü Anneler topluluğunun da destek verdiği panele katılan engelli bireyler ve aileleri, interaktif geçen panel boyunca sorularını Avukat Jülide Işıl Bağatur’a yönelttiler. Panel yaklaşık 4 saat sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.