ESNAFTAN VİRÜS RAPORU!

GÜNDEM 23.03.2020 - 16:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2047+ kez okundu.
 

ESNAFTAN VİRÜS RAPORU!

  Adana’da çarşı merkezindeki bir plazada esnaf koronavirüs durum raporu hazırladı. Esnafın içler acısı durumunun anlatıldığı raporda, “Bu olumsuz durum hizmet sektörünü çok sert bir şekilde etkilemiş olup bu sürecin ne zaman biteceğini hükümet dahil kimse kestirememektedir. Herkes elini taşın altına koymalı” denildi.  KAPORALARINI İSTİYORLAR Şehir merkezinde düğün salonu ile çeşitli işyerlerinin bulunduğu plazanın durumuna ilişkin açıklamalara yer verilen “Esnaf Durum ve Talep Raporu”nda yasaktan dolayı ertelenen düğünler için müşterilerin kaporalarını istedikleri belirtildi.  KİRALARIN ÖTELENMESİNİ İSTİYORUZ  Raporda şu ifadelere yer verildi: “Bazıları elektrik faturalarını ve personel giderlerini karşılayamadıkları için işyerlerini kapatma kararı almışlardır. Evlerine ceplerinde yalnızca 50 lira ile gidenler olduğunu bilmekteyiz. Hükümet tarafından açıklanan tedbir paketinde küçük esnafı koruyacak hiçbir paket açıklanmamıştır. Esnaflarımızın ne cari ne de nakdi durumu sözkonusu değildir. Plaza esnafı olarak mülk sahiplerinin 2 ay kira almamasını, sürece göre kiraların ötelenmesini istiyoruz.”

 

Adana’da çarşı merkezindeki bir plazada esnaf koronavirüs durum raporu hazırladı. Esnafın içler acısı durumunun anlatıldığı raporda, “Bu olumsuz durum hizmet sektörünü çok sert bir şekilde etkilemiş olup bu sürecin ne zaman biteceğini hükümet dahil kimse kestirememektedir. Herkes elini taşın altına koymalı” denildi. 

KAPORALARINI İSTİYORLAR
Şehir merkezinde düğün salonu ile çeşitli işyerlerinin bulunduğu plazanın durumuna ilişkin açıklamalara yer verilen “Esnaf Durum ve Talep Raporu”nda yasaktan dolayı ertelenen düğünler için müşterilerin kaporalarını istedikleri belirtildi. 
KİRALARIN ÖTELENMESİNİ İSTİYORUZ 
Raporda şu ifadelere yer verildi: “Bazıları elektrik faturalarını ve personel giderlerini karşılayamadıkları için işyerlerini kapatma kararı almışlardır. Evlerine ceplerinde yalnızca 50 lira ile gidenler olduğunu bilmekteyiz. Hükümet tarafından açıklanan tedbir paketinde küçük esnafı koruyacak hiçbir paket açıklanmamıştır. Esnaflarımızın ne cari ne de nakdi durumu sözkonusu değildir. Plaza esnafı olarak mülk sahiplerinin 2 ay kira almamasını, sürece göre kiraların ötelenmesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.