Gezgin arıcılar, taşınan güneş enerjisini kaptı!

GÜNDEM 20.11.2020 - 15:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1230+ kez okundu.
 

Gezgin arıcılar, taşınan güneş enerjisini kaptı!

Adana’nın Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Pozantı ve Kozan ilçelerinde gezginci arıcılık yapanlara aydınlatma ve buzdolabı çalıştırabilen nitelikte taşınabilir güneş enerji sistemleri verilecekler belirlendi.  Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce 14 Eylül tarihinde alınan başvurular, 2 Kasım’da sona ermişti. Toplam bütçesi 966 bin lirayı bulan hibe programı kapsamında aktif olarak arıcılık yapan toplam 138 kişinin faydalanması planlandı.  Taşınabilir Güneş Enerjisi sistemi almaya hak kazanan arıcıların tam listesi İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün internet adresinden (https://adana.tarimorman.gov.tr) görülebilir.

Adana’nın Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Pozantı ve Kozan ilçelerinde gezginci arıcılık yapanlara aydınlatma ve buzdolabı çalıştırabilen nitelikte taşınabilir güneş enerji sistemleri verilecekler belirlendi. 
Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce 14 Eylül tarihinde alınan başvurular, 2 Kasım’da sona ermişti. Toplam bütçesi 966 bin lirayı bulan hibe programı kapsamında aktif olarak arıcılık yapan toplam 138 kişinin faydalanması planlandı. 
Taşınabilir Güneş Enerjisi sistemi almaya hak kazanan arıcıların tam listesi İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün internet adresinden (https://adana.tarimorman.gov.tr) görülebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.