Gururlu bir aileyiz

GÜNDEM 16.01.2021 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1909+ kez okundu.
 

Gururlu bir aileyiz

Konya'da çalışanlarının oğlunu dövdüğü iddiasıyla bastığı restoranda işletme sahibi Musa Yıldız'ı tüfekle vurarak öldüren, 4 kişiyi de yaralayan Erol Albayrak ile oğlunun 'kasten adam öldürme' suçundan yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklardan Erol Albayrak savunmasında, "Hangi baba evladını ateşe atar? Biz gururlu bir aileyiz" dedi. 2018 yılının Temmuz ayında merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şehit Nazım Bey Sokak'taki restoranda meydana geldi. RAHATSIZLIK VERİNCE RESTORANDA DÖVÜLDÜ Musa Yıldız'a ait restoran civarında motosikletiyle gezen K.Y. iddiaya göre iş yeri çalışanları tarafından gürültü yapıp, müşterileri rahatsız ettiği ileri sürülerek dövüldü. K.Y. daha sonra balıkçılık yapan babası Erol Albayrak'ın yanına gidip durumu anlattı.

Konya'da çalışanlarının oğlunu dövdüğü iddiasıyla bastığı restoranda işletme sahibi Musa Yıldız'ı tüfekle vurarak öldüren, 4 kişiyi de yaralayan Erol Albayrak ile oğlunun 'kasten adam öldürme' suçundan yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklardan Erol Albayrak savunmasında, "Hangi baba evladını ateşe atar? Biz gururlu bir aileyiz" dedi.

2018 yılının Temmuz ayında merkez Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi Şehit Nazım Bey Sokak'taki restoranda meydana geldi.

RAHATSIZLIK VERİNCE RESTORANDA DÖVÜLDÜ

Musa Yıldız'a ait restoran civarında motosikletiyle gezen K.Y. iddiaya göre iş yeri çalışanları tarafından gürültü yapıp, müşterileri rahatsız ettiği ileri sürülerek dövüldü. K.Y. daha sonra balıkçılık yapan babası Erol Albayrak'ın yanına gidip durumu anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.