Güzellik uzmanları iftarda buluştu

15.05.2019 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2545+ kez okundu.
 

Güzellik uzmanları iftarda buluştu

    Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Danışma Derneği’nce iftar yemeği düzenlendi.  Mavi Balık restorandaki yemeğe Oda Başkanı Hacı Emin Ünal ve vekili Hüray Ulukışla da katıldı. İftarda Enpa Medikal’den Özer Uygungelen, Wawe Lazer’den Serkan Yazıcıoğlu, Vortex’ten Ferit İşkar, Ulase’den Ümit Akyıldızlar da güzellik uzmanları ile bir araya geldi. Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Danışma Dernek Başkanı Nuran Şahin, her geçen gün kişisel bakıma verilen önemin arttığını hatırlatarak, güzellik uzmanlarının da günün modasına uygun farklı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Şahin, Ramazan ayını fırsat bilerek dernek üyesi arkadaşlar ve firma temsilcileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını anlatan Şahin, “Güzelliğin kraliçeleri siz değerleri meslektaşlarımıza iftar yemeğinde bulunmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz sizinle güzeliz” dedi.   

 

 

Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Danışma Derneği’nce iftar yemeği düzenlendi. 
Mavi Balık restorandaki yemeğe Oda Başkanı Hacı Emin Ünal ve vekili Hüray Ulukışla da katıldı. İftarda Enpa Medikal’den Özer Uygungelen, Wawe Lazer’den Serkan Yazıcıoğlu, Vortex’ten Ferit İşkar, Ulase’den Ümit Akyıldızlar da güzellik uzmanları ile bir araya geldi.

Adana Güzellik Uzmanları Eğitim Danışma Dernek Başkanı Nuran Şahin, her geçen gün kişisel bakıma verilen önemin arttığını hatırlatarak, güzellik uzmanlarının da günün modasına uygun farklı çalışmalara imza attıklarını söyledi. Şahin, Ramazan ayını fırsat bilerek dernek üyesi arkadaşlar ve firma temsilcileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını anlatan Şahin, “Güzelliğin kraliçeleri siz değerleri meslektaşlarımıza iftar yemeğinde bulunmanızdan dolayı teşekkür ediyoruz. Biz sizinle güzeliz” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.