HASTA ÇOCUKLARA PROTEİN TAKVİYESİ!

GÜNDEM 16.03.2020 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1723+ kez okundu.
 

HASTA ÇOCUKLARA PROTEİN TAKVİYESİ!

LÖSEV, bir yılda 40 bin hastaya kırmızı et dağıtacak.
Adana’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), kayıtlı lösemi hastası çocuklarla kanser hastalarına et ve et ürünleri dağıttı. LÖSEV, bu yıl içinde 40 bine yakın aileye ulaşmayı hedefliyor. Çınarlı mahallesindeki LÖSEV Adana İrtibat Ofisi’nce, kayıtlı hastalar ve ailelerine taze kırmızı etler dağıtıldı. LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Uzmanı Cennet Büşra Ademoğulu, LÖSEV’in 12 ay süresince, lösemili çocukların ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına destek olduğunu söyledi. Özellikle Kurban ve Ramazan Bayramı dönemindeki kırmızı et bağışlarının vakfa kayıtlı ailelere ulaştırıldığını aktaran Ademoğulu, “7-8 kg et bulunan kolileri Adana’da ve çevre illerde bulunan 100 ailemize ulaştırdık” dedi.  Ademoğulu, ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımında a bulunduklarını hatırlatarak bilgi almak isteyenlerin 0322 999 16 05 numarayı arayabileceklerini kaydetti. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar, bu zorlu tedavi süreci daha kolay atlatıyor.
LÖSEV, bir yılda 40 bin hastaya kırmızı et dağıtacak.

Adana’da, Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), kayıtlı lösemi hastası çocuklarla kanser hastalarına et ve et ürünleri dağıttı. LÖSEV, bu yıl içinde 40 bine yakın aileye ulaşmayı hedefliyor.

Çınarlı mahallesindeki LÖSEV Adana İrtibat Ofisi’nce, kayıtlı hastalar ve ailelerine taze kırmızı etler dağıtıldı. LÖSEV Adana Sosyal Hizmetler Uzmanı Cennet Büşra Ademoğulu, LÖSEV’in 12 ay süresince, lösemili çocukların ailelerine ve yetişkin kanser hastalarına destek olduğunu söyledi. Özellikle Kurban ve Ramazan Bayramı dönemindeki kırmızı et bağışlarının vakfa kayıtlı ailelere ulaştırıldığını aktaran Ademoğulu, “7-8 kg et bulunan kolileri Adana’da ve çevre illerde bulunan 100 ailemize ulaştırdık” dedi. 
Ademoğulu, ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere kıyafet yardımında a bulunduklarını hatırlatarak bilgi almak isteyenlerin 0322 999 16 05 numarayı arayabileceklerini kaydetti. Özellikle lösemide et ve et ürünleri tüketerek sağlıklı beslenen hastalar, bu zorlu tedavi süreci daha kolay atlatıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.