HAYDİ DEVECİ ŞENLİĞİNE

GÜNDEM 08.08.2019 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1418+ kez okundu.
 

HAYDİ DEVECİ ŞENLİĞİNE

  Adana’nın en eski aşiretlerinden olan (Yörük) Deveciler 30 Ağustos’ta Tekir Yaylasında 30 Ağustos Deveci Şenliği düzenliyor. 2019 Şubat ayında Deveci Gençlik Spor Kulübü Derneği çatısında bir araya gelen binlerce Deveci, Tekir Yaylasında düzenlenecek şenlikte milli birlikteliğimizin sembolü olan 30 Ağustos’ta buluşacak. Şenlik, işadamı Onursal Başkan Cumali İncesoy’unönderliğinde tüm Deveciler’in el ele vermesiyle düzenleniyor. Dernek yöneticileri Faruk İncesoy ve Emin İncesoy, 30 Ağustos’taki etkinlikte müzik, halk oyunları ve katılımcılara yemek dağıtımı gerçekleştirileceğini belirttiler.  Dernek Başkanı Faruk İncesoy “Sizlerle birlikte bu anlamlı ve önemli günü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşamak için bir arada olacağız. Sadece Deveciler değil tüm Adana halkı davetlidir.” dedi.   

 

Adana’nın en eski aşiretlerinden olan (Yörük) Deveciler 30 Ağustos’ta Tekir Yaylasında 30 Ağustos Deveci Şenliği düzenliyor.

2019 Şubat ayında Deveci Gençlik Spor Kulübü Derneği çatısında bir araya gelen binlerce Deveci, Tekir Yaylasında düzenlenecek şenlikte milli birlikteliğimizin sembolü olan 30 Ağustos’ta buluşacak.

Şenlik, işadamı Onursal Başkan Cumali İncesoy’unönderliğinde tüm Deveciler’in el ele vermesiyle düzenleniyor. Dernek yöneticileri Faruk İncesoy ve Emin İncesoy, 30 Ağustos’taki etkinlikte müzik, halk oyunları ve katılımcılara yemek dağıtımı gerçekleştirileceğini belirttiler. 

Dernek Başkanı Faruk İncesoy “Sizlerle birlikte bu anlamlı ve önemli günü kutlamanın mutluluk ve gururunu yaşamak için bir arada olacağız. Sadece Deveciler değil tüm Adana halkı davetlidir.” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.