"Her zorluğu bilgiyle yenebilir her sorunu bilimle çözebiliriz"

GÜNDEM 08.09.2019 - 15:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1788+ kez okundu.
 

"Her zorluğu bilgiyle yenebilir her sorunu bilimle çözebiliriz"

    ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "İçinde bulunduğumuz her zorluğu yalnız bilgi ile yenebilir, her sorunu ancak bilimin ışığında çözebiliriz" dedi. EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLARKEN… MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Eğitimin önemine değinen Avcı, bu konuda Son Peygamber Hz. Muhammed’in “Çin’de de olsa ilmi arayınız. Çünkü ilim öğrenmek her Müslüman’a farzdır” şeklindeki hadisini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” şeklindeki sözlerini hatırlattı. “HER ZORLUĞU BİLGİ İLE YENEBİLİRİZ” Avcı şöyle devam etti: “Bu vesileyle denilebilir ki; içinde bulunduğumuz her zorluğu yalnız bilgi ile yenebilir, her sorunu ancak bilimin ışığında çözebiliriz. Ne acıdır ki; bugün kendi değerlerine yabancı hatta düşman olan, ihaneti kutsayan, husumeti alkışlayan bir anlayışın bu topraklarda yer bulması, bu zihniyetin milli güvenlik sorunu haline gelmiş olması, milli bekamızı tehdit etmesi, derin bir analizi gerekli kılmaktadır." "YENİ VE MİLLİ EĞİTİM MODELİ" Avcı, “Gerçek şu ki; eğitimi sadece okullarda verilen derslerden ibaret göremeyiz. Yaşadığımız çağda aile, okul, çevre, hatta basın, sinema, sosyal medya, cemaatler, kreşler, camiler; hepsi kişisel gelişimi etkileyen, düşünce sistemini biçimlendiren ve topluma bir şekilde yön veren önemli unsurlardır. Milletçe ortak ülküde buluşan, aynı tasa ve sevinci paylaşan, daha güçlü bir Türkiye için, dünyaya örnek olacak göz kamaştıran bir medeniyeti inşa edebilmek için bu alanların tamamını kapsayan ve kuşatan, meseleye bütüncül yaklaşan yeni ve milli bir eğitim modeli üzerinde düşünmek gerektiği kanaatindeyim." ADANA'DA 484 BİN ÖĞRENCİ, 31 BİN 744 ÖĞRETMEN MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Adana’mızda eğitim gören geleceğimiz ve umudumuz olan 484 bin öğrencimize, 31 bin 744 fedakâr öğretmenimize ve tüm kıymetli velilerimize güvenlik ve sağlık içinde daha kaliteli, daha nitelikli bir eğitim dönemi niyaz ediyor, ayrı ayrı selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "İçinde bulunduğumuz her zorluğu yalnız bilgi ile yenebilir, her sorunu ancak bilimin ışığında çözebiliriz" dedi.

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ BAŞLARKEN…

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 2019-2020 Eğitim Öğretim Döneminin başlaması münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Eğitimin önemine değinen Avcı, bu konuda Son Peygamber Hz. Muhammed’in “Çin’de de olsa ilmi arayınız. Çünkü ilim öğrenmek her Müslüman’a farzdır” şeklindeki hadisini, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hayatta en hakiki mürşit ilimdir” şeklindeki sözlerini hatırlattı.

“HER ZORLUĞU BİLGİ İLE YENEBİLİRİZ”

Avcı şöyle devam etti:

“Bu vesileyle denilebilir ki; içinde bulunduğumuz her zorluğu yalnız bilgi ile yenebilir, her sorunu ancak bilimin ışığında çözebiliriz. Ne acıdır ki; bugün kendi değerlerine yabancı hatta düşman olan, ihaneti kutsayan, husumeti alkışlayan bir anlayışın bu topraklarda yer bulması, bu zihniyetin milli güvenlik sorunu haline gelmiş olması, milli bekamızı tehdit etmesi, derin bir analizi gerekli kılmaktadır."

"YENİ VE MİLLİ EĞİTİM MODELİ"

Avcı, “Gerçek şu ki; eğitimi sadece okullarda verilen derslerden ibaret göremeyiz. Yaşadığımız çağda aile, okul, çevre, hatta basın, sinema, sosyal medya, cemaatler, kreşler, camiler; hepsi kişisel gelişimi etkileyen, düşünce sistemini biçimlendiren ve topluma bir şekilde yön veren önemli unsurlardır. Milletçe ortak ülküde buluşan, aynı tasa ve sevinci paylaşan, daha güçlü bir Türkiye için, dünyaya örnek olacak göz kamaştıran bir medeniyeti inşa edebilmek için bu alanların tamamını kapsayan ve kuşatan, meseleye bütüncül yaklaşan yeni ve milli bir eğitim modeli üzerinde düşünmek gerektiği kanaatindeyim."

ADANA'DA 484 BİN ÖĞRENCİ, 31 BİN 744 ÖĞRETMEN

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim-öğretim döneminin ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Adana’mızda eğitim gören geleceğimiz ve umudumuz olan 484 bin öğrencimize, 31 bin 744 fedakâr öğretmenimize ve tüm kıymetli velilerimize güvenlik ve sağlık içinde daha kaliteli, daha nitelikli bir eğitim dönemi niyaz ediyor, ayrı ayrı selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.