“Hijyene uyun, dışarı çıkmayın”

GÜNDEM 22.03.2020 - 17:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2021+ kez okundu.
 

“Hijyene uyun, dışarı çıkmayın”

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Vatandaşlarımızdan özellikle ricamız hijyen kurallarına uymaları ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarıdır” dedi. Koronavirüsle mücadelede çalışmaları sürerken Adana’da neler yapılacağı ile ilgili değerlendirme toplantıları devam ediyor. Vali Demirtaş, geçtiğimiz gün vali yardımcıları Huriye Küpeli Kan, Ferhat Burakgazi ve Zafer Öz ile bazı kurum müdürleriyle biraraya geldi. Demirtaş, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede tüm kurumların ortak hareket etmesinin önemine vurgu yaptı.  BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN  Türkiye’nin ilk andan itibaren sürecin en iyi şekilde atlatabilmesi için gerekli tedbirleri alarak çalışma yürüttüğüne vurgu yapan Demirtaş, vatandaşların “Bana bir şey olmaz” mantığıyla hareket etmelerinin yanlış olduğunu aktardı. Demirtaş, “Bu mücadelede herkesin uymak zorunda olduğu kurallar var. Vatandaşlarımızdan özellikle ricamız hijyen kurallarına uymaları ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarıdır. Herkes üzerine düşenleri yerine getirirse süreci atlatacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, “Vatandaşlarımızdan özellikle ricamız hijyen kurallarına uymaları ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarıdır” dedi. Koronavirüsle mücadelede çalışmaları sürerken Adana’da neler yapılacağı ile ilgili değerlendirme toplantıları devam ediyor. Vali Demirtaş, geçtiğimiz gün vali yardımcıları Huriye Küpeli Kan, Ferhat Burakgazi ve Zafer Öz ile bazı kurum müdürleriyle biraraya geldi. Demirtaş, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede tüm kurumların ortak hareket etmesinin önemine vurgu yaptı. 

BANA BİRŞEY OLMAZ DEMEYİN 
Türkiye’nin ilk andan itibaren sürecin en iyi şekilde atlatabilmesi için gerekli tedbirleri alarak çalışma yürüttüğüne vurgu yapan Demirtaş, vatandaşların “Bana bir şey olmaz” mantığıyla hareket etmelerinin yanlış olduğunu aktardı. Demirtaş, “Bu mücadelede herkesin uymak zorunda olduğu kurallar var. Vatandaşlarımızdan özellikle ricamız hijyen kurallarına uymaları ve zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarıdır. Herkes üzerine düşenleri yerine getirirse süreci atlatacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.