Kadın sanayiciler fabrika fabrika geziyor

GÜNDEM 28.04.2017 - 14:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2136+ kez okundu.
 

Kadın sanayiciler fabrika fabrika geziyor

AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, firma ziyaretlerini Beta Gıda A.Ş. ile sürdürdü Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Beta Gıda A.Ş.’ yi ziyaret ederek, üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Çayların tadına bakan kadın sanayiciler, Beta Gıda ‘nın, Türkiye pazarının yanı sıra uluslararası pazarlarda elde ettiği başarıların öyküsünü firma yöneticilerinden dinledi. AOSB’de faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticilerinin, kadın girişimci potansiyelini artırma adına oluşturduğu Kadın Sanayiciler Platformu, firma ziyaretlerine devam ediyor. Kadın sanayiciler, Teknopak ve Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’nin ardından bu kez dünya çapında global bir marka haline gelen Beta Gıda’yı ziyaret etti. Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Finans Şefi Merve Sütcü öncülüğündeki platform üyeleri, firma yöneticileri farklı ülkelerden ithal edilen çeşitli çaylar ile Türkiye’de üretilen çayların hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara ulaşma aşamasına kadar geçen süreci dinledi. Şirket Yöneticileri Sri Lanka, Çin ve Kenya gibi ülkelerden ithal edilen çaylar ile Türkiye’de üretilen çaylar, tesislerde paketledikten sonra 4 ayrı marka adı altında Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, Rusya ve Irak gibi pazarlara sunduklarını belirttiler. Firmalarının Amerika, Orta Doğu ve Doğu Avrupa pazarları için de girişimlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Şirket Yöneticileri Beta Gıda’nın, dünya genelindeki çay markaları arasında 2014 euromonitor verilerine göre 12. sırada yer aldığını ifade ettiler. Firma hakkında sunulan kısa bilgilendirmenin ardından tesiste incelemelerde bulunan kadın sanayiciler, “Tea Room”u ziyaret etti. Burada konuklara çayın tüm çeşitleri tek tek tanıtıldı. Daha sonra “Show Room”a geçen kadın sanayiciler, çayın sunum şeklinden butik ürün hizmetlerine kadar çeşitli konular hakkında bilgi aldı. Alçak yamaçta yetişen çay ile yüksek yamaçta yetişen çay arasındaki görüntü ve lezzet farkını test eden kadın sanayiciler, ikram edilen çayların da tadına baktı. Ziyarete katılan AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyelerine, Beta Gıda tarafından “Workshop Katılım Belgesi” verildi. 

AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, firma ziyaretlerini Beta Gıda A.Ş. ile sürdürdü

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri, Beta Gıda A.Ş.’ yi ziyaret ederek, üretim tesisinde incelemelerde bulundu. Çayların tadına bakan kadın sanayiciler, Beta Gıda ‘nın, Türkiye pazarının yanı sıra uluslararası pazarlarda elde ettiği başarıların öyküsünü firma yöneticilerinden dinledi.

AOSB’de faaliyet gösteren firmaların üst düzey yöneticilerinin, kadın girişimci potansiyelini artırma adına oluşturduğu Kadın Sanayiciler Platformu, firma ziyaretlerine devam ediyor. Kadın sanayiciler, Teknopak ve Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş’nin ardından bu kez dünya çapında global bir marka haline gelen Beta Gıda’yı ziyaret etti. Abdioğulları Plastik ve Ambalaj Sanayi A.Ş. Finans Şefi Merve Sütcü öncülüğündeki platform üyeleri, firma yöneticileri farklı ülkelerden ithal edilen çeşitli çaylar ile Türkiye’de üretilen çayların hem yurt içi hem de yurt dışı pazarlara ulaşma aşamasına kadar geçen süreci dinledi.

Şirket Yöneticileri Sri Lanka, Çin ve Kenya gibi ülkelerden ithal edilen çaylar ile Türkiye’de üretilen çaylar, tesislerde paketledikten sonra 4 ayrı marka adı altında Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, Rusya ve Irak gibi pazarlara sunduklarını belirttiler. Firmalarının Amerika, Orta Doğu ve Doğu Avrupa pazarları için de girişimlerini sürdürdüğüne dikkat çeken Şirket Yöneticileri Beta Gıda’nın, dünya genelindeki çay markaları arasında 2014 euromonitor verilerine göre 12. sırada yer aldığını ifade ettiler.

Firma hakkında sunulan kısa bilgilendirmenin ardından tesiste incelemelerde bulunan kadın sanayiciler, “Tea Room”u ziyaret etti. Burada konuklara çayın tüm çeşitleri tek tek tanıtıldı. Daha sonra “Show Room”a geçen kadın sanayiciler, çayın sunum şeklinden butik ürün hizmetlerine kadar çeşitli konular hakkında bilgi aldı. Alçak yamaçta yetişen çay ile yüksek yamaçta yetişen çay arasındaki görüntü ve lezzet farkını test eden kadın sanayiciler, ikram edilen çayların da tadına baktı. Ziyarete katılan AOSB Kadın Sanayiciler Platformu üyelerine, Beta Gıda tarafından “Workshop Katılım Belgesi” verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.