KARE SPORUN SPORCU ORDUSU

SPOR 11.05.2019 - 12:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1920+ kez okundu.
 

KARE SPORUN SPORCU ORDUSU

    Adana’da  Voleybol ve Basketbol dallarında altyapı müsabakalarında mücadele eden Kare Spor Kulübü 100’ün üzerinde lisanslı Voleybol (Kız) ve Basketbol (Erkek) sporcusunun yanında yaklaşık 300 sporcu adayı çocuk ve 15 antrenör ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.   Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından faaliyetlerini yürüten kulübün herhangi bir kurumsal desteğinin bulunmadığı belirtildi. Kare Spor kulübü geçtiğimiz sezon U13 ve U15 Kız Voleybol olmak üzere iki kategoride  Türkiye Şampiyonasına katılma başarısı gösterip, Adana’yı en iyi şekilde temsil eden tek spor kulübü oldu.   Kulüp Genel Sekreteri Ümüt Adaş, “Alt yapı takımlarımız müsabakalarda ortaya koydukları başarı ile 2018-2019 sezonunda da Türkiye Şampiyonalarında Adana’mızı temsil edecekler ve en iyi başarıyı alacaklarına inancımız tam. Adana Şampiyonu olan U15 Küçük Kız Voleybol Takımımız 22-29 Mayıs’ta Kocaeli’de Türkiye Şampiyonasına gidecek. Voleybol ve Basketbol’ün altyapısı olma ve çocuklarımıza spor yaptırma mücadelesindeyiz. İleri ki yıllarda çok daha iyi başarılar alıp Adana ve Türkiye’ye önemli sporcular kazandıracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

 

Adana’da  Voleybol ve Basketbol dallarında altyapı müsabakalarında mücadele eden Kare Spor Kulübü 100’ün üzerinde lisanslı Voleybol (Kız) ve Basketbol (Erkek) sporcusunun yanında yaklaşık 300 sporcu adayı çocuk ve 15 antrenör ile çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 

Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından faaliyetlerini yürüten kulübün herhangi bir kurumsal desteğinin bulunmadığı belirtildi. Kare Spor kulübü geçtiğimiz sezon U13 ve U15 Kız Voleybol olmak üzere iki kategoride  Türkiye Şampiyonasına katılma başarısı gösterip, Adana’yı en iyi şekilde temsil eden tek spor kulübü oldu.

 

Kulüp Genel Sekreteri Ümüt Adaş, “Alt yapı takımlarımız müsabakalarda ortaya koydukları başarı ile 2018-2019 sezonunda da Türkiye Şampiyonalarında Adana’mızı temsil edecekler ve en iyi başarıyı alacaklarına inancımız tam. Adana Şampiyonu olan U15 Küçük Kız Voleybol Takımımız 22-29 Mayıs’ta Kocaeli’de Türkiye Şampiyonasına gidecek. Voleybol ve Basketbol’ün altyapısı olma ve çocuklarımıza spor yaptırma mücadelesindeyiz. İleri ki yıllarda çok daha iyi başarılar alıp Adana ve Türkiye’ye önemli sporcular kazandıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.