Koronavirüs şalgam satışını patlattı!

GÜNDEM 19.03.2020 - 16:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

Koronavirüs şalgam satışını patlattı!

  Adana’nın dünyaca ünlü içeceği şalgam, koronavirüs haberlerinin ardından yine herkesin gözdesi oldu.  Kırmızı havuç ve şalgam turpunun suyun içinde bulgur unu ile fermentesi sonucu ortaya çıkan şalgam, bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle biliniyor.  30 yılını şalgam üretimine veren Ramazan Tilki, koronavirüs adının duyulduğu günlerden bu yana taleplere yetişemediklerini söylüyor. Adana’nın yanı sıra özellikle İstanbul’dan müşterilerin siparişlerini de kabul ettiklerini aktaran ünlü şalgamcı Ramazan Tilki, “Kış aylarında ortaya çıkan özellikle grip ve benzeri vakalara müdahale için şalgam kaçınılmaz. Bağışıklık sistemini müthiş derecede güçlendirdiğini herkes biliyor. Koronavirüs’ün de bir tür grip olduğunu söylüyorlar. O zaman tedbiri elden bırakmayın, şalgam da içerek bağışıklık sisteminizi güçlendirin” dedi.

 

Adana’nın dünyaca ünlü içeceği şalgam, koronavirüs haberlerinin ardından yine herkesin gözdesi oldu. 
Kırmızı havuç ve şalgam turpunun suyun içinde bulgur unu ile fermentesi sonucu ortaya çıkan şalgam, bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle biliniyor. 
30 yılını şalgam üretimine veren Ramazan Tilki, koronavirüs adının duyulduğu günlerden bu yana taleplere yetişemediklerini söylüyor. Adana’nın yanı sıra özellikle İstanbul’dan müşterilerin siparişlerini de kabul ettiklerini aktaran ünlü şalgamcı Ramazan Tilki, “Kış aylarında ortaya çıkan özellikle grip ve benzeri vakalara müdahale için şalgam kaçınılmaz. Bağışıklık sistemini müthiş derecede güçlendirdiğini herkes biliyor. Koronavirüs’ün de bir tür grip olduğunu söylüyorlar. O zaman tedbiri elden bırakmayın, şalgam da içerek bağışıklık sisteminizi güçlendirin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.