Koronaya karşı 26 dev savaşçı

GÜNDEM 27.03.2020 - 10:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2169+ kez okundu.
 

Koronaya karşı 26 dev savaşçı

Dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığı ilk günden 26 kişilik Bilim Kurulu oluşturdu. İşte tüm Türkiye’nin sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışan o kurulun fedakâr savaşçıları. Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilan etmeden önce koronavirüs tehdidine yönelik ilk adımını Bilim Kurulu’nu oluşturarak attı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla ocak ayında bürokratlarla toplantı yapılıp Bilim Kurulu oluşturulmasına karar verildi. Kurulun kimlerden ve kaç kişiden oluşacağı da bu toplantıda belirlendi. Toplam 26 biliminsanından oluşan kurul hemen toplantıya çağrıldı.

Dünyayı saran koronavirüs salgınına karşı Sağlık Bakanlığı ilk günden 26 kişilik Bilim Kurulu oluşturdu. İşte tüm Türkiye’nin sağlığını korumak için gece gündüz demeden çalışan o kurulun fedakâr savaşçıları.

Türkiye, Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) pandemi ilan etmeden önce koronavirüs tehdidine yönelik ilk adımını Bilim Kurulu’nu oluşturarak attı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın talimatıyla ocak ayında bürokratlarla toplantı yapılıp Bilim Kurulu oluşturulmasına karar verildi. Kurulun kimlerden ve kaç kişiden oluşacağı da bu toplantıda belirlendi. Toplam 26 biliminsanından oluşan kurul hemen toplantıya çağrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.