Kozan Turizm Destinasyon Çalıştayı Yapıldı

KÜLTÜR-SANAT 27.07.2020 - 14:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2344+ kez okundu.
 

Kozan Turizm Destinasyon Çalıştayı Yapıldı

  Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen turizm destinasyon çalışmaları kapsamında Kozan Turizm Destinasyon çalıştayı gerçekleşti. Adana’nın turizm potansiyeli ile öne çıkan ilçelere yönelik tüm paydaşların katılımı ile Turizm Destinasyon Çalıştayları çerçevesinde Kozan Turizm çalıştayı Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Yapılan çalıştayın amacının, Kozanla ilgili paydaşların mevcut çalışmalarının ve gelecek planlamalarının paylaşımı, öncelikli turizm türleri ve hedef kitleye yönelik destinasyon eylem planı ve bütüncül proje fikirlerinin ortaya çıkarılması olduğu belirtildi. Kozan Belediyesi yapılan çalıştay’da Kozan ile ilgili yapılmış olan ve yapılması planlanan proje çalışmaları ile Kozan’ın tarihi alanları ile turizm ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Çalıştaya; Kozan Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcıları Adem Saygıcak, Yaşar Gök ve Ruhi Gül ile Dış İlişkiler Müdürü Ahmet Korkut katıldı.

 

Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen turizm destinasyon çalışmaları kapsamında Kozan Turizm Destinasyon çalıştayı gerçekleşti.

Adana’nın turizm potansiyeli ile öne çıkan ilçelere yönelik tüm paydaşların katılımı ile Turizm Destinasyon Çalıştayları çerçevesinde Kozan Turizm çalıştayı Çukurova Kalkınma Ajansı toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yapılan çalıştayın amacının, Kozanla ilgili paydaşların mevcut çalışmalarının ve gelecek planlamalarının paylaşımı, öncelikli turizm türleri ve hedef kitleye yönelik destinasyon eylem planı ve bütüncül proje fikirlerinin ortaya çıkarılması olduğu belirtildi.

Kozan Belediyesi yapılan çalıştay’da Kozan ile ilgili yapılmış olan ve yapılması planlanan proje çalışmaları ile Kozan’ın tarihi alanları ile turizm ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Çalıştaya; Kozan Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcıları Adem Saygıcak, Yaşar Gök ve Ruhi Gül ile Dış İlişkiler Müdürü Ahmet Korkut katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.