Lösemili çocukların yüzünü güldüren vakıf: LÖSEV

KÜLTÜR-SANAT 11.01.2021 - 16:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1663+ kez okundu.
 

Lösemili çocukların yüzünü güldüren vakıf: LÖSEV

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana İl Koordinatörü Esen Ezgi Karadağ ile Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Harmanda, gazetemizi ziyaret ederek kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü.  LÖSEV’in çalışmaları ile ilgili bilgi veren Karadağ, LSV Dükkan’da sağlıklı ve doğal ürünlerin satışını yaptıklarını anımsatarak, yapılacak her alışverişin lösemili çocuklara tedavinin kapısını araladığını söyledi. Karadağ, kendilerine kayıtlı lösemi tedavisi görenlere düzenli olarak protein ihtiyaçlarını karşılamak için ‘kırmızı et’ dağıtımı da gerçekleştirdiklerini vurguladı.  LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Harmanda ise, iyiliksever insanların destekleri ile lösemi tedavisi görenlerin yüzünü güldürdüklerini kaydetti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Adana İl Koordinatörü Esen Ezgi Karadağ ile Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Harmanda, gazetemizi ziyaret ederek kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. 

LÖSEV’in çalışmaları ile ilgili bilgi veren Karadağ, LSV Dükkan’da sağlıklı ve doğal ürünlerin satışını yaptıklarını anımsatarak, yapılacak her alışverişin lösemili çocuklara tedavinin kapısını araladığını söyledi. Karadağ, kendilerine kayıtlı lösemi tedavisi görenlere düzenli olarak protein ihtiyaçlarını karşılamak için ‘kırmızı et’ dağıtımı da gerçekleştirdiklerini vurguladı. 
LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Buğse Harmanda ise, iyiliksever insanların destekleri ile lösemi tedavisi görenlerin yüzünü güldürdüklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.