MANSUR EKMEKÇİ DEN ŞİİRLİ TÜRKÜLÜ İMZA GÜNÜ

25.12.2019 - 14:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2178+ kez okundu.
 

MANSUR EKMEKÇİ DEN ŞİİRLİ TÜRKÜLÜ İMZA GÜNÜ

Türkiye’nin kültür elçisi, Araştırmacı Yazar, Halk Şairi ve Adana’nın gururu Mansur Ekmekçi, 15 yıl aradan sonra bir imza günü daha düzenledi.
    Edebiyat hayatına; 15 kitap ile 80 müzik eseri sığdıran, Türkiye genelinde bedelsiz 200 kitap ve Antoloji hazırlayan, 100 şair yetiştiren Araştırmacı Yazar, Halk Şairi Mansur Ekmekçi, 15 yıl aradan sonra bir imza günü daha düzenledi.   Sanat, edebiyat, müzik ve şiir dostlarının bir araya geldiği Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği’nde düzenlenen imza gününde programını yöneten ve sunan Eğitimci, Şair, Mehmet Aydın, Mansur Ekmekçi’nin Hayatı, Sanatı ve Türk Edebiyatındaki yerini, Yapımcı, İşadamı Kasetçi Kerim ise; Mansur Ekmekçi’nin Sanat ve Müzik içindeki hizmetlerini anlatan birer konuşma yaptı.   Şiirli-türkülü imza gününe Murat Sanatkar, Hüseyin Bilgidağ, Mehmet Şahin, Aşık Cihani, Aşık Turabi, Şemsettin Özdağ ve Ali Rıza Bana sazlarıyla eşlik ederek renk katarken Şair Sunucu Filiz Gökdemir, Şair Yazar Münevver Düver, Şair Nezihe Ekim ve Yorumcu Fatma Topaloğlu  Mansur Ekmekçi’nin yazdığı şiirlerini yorumladılar. Eğitimci, Sanatçı, Koro Şefi Murat Sanatkar, Ozan Mehmet Şahin Ses Sanatçısı, Bestekâr Özhan Erinç yine sözleri Mansur Ekmekçi’ye ait olan eserleri seslendirdiler.   Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği salonundaki imza gününde Ankara’dan Ozan İbrahim Aydoğan, Eskişehir’den Nusret Kıvanç, Hatay’dan emekli Emniyet Müdürü Şair Yusuf Lelik, Adana’dan Emekli Emniyet Müdürü Şair, Bestekar Hasan Hüseyin Anmak, THM Koro Şefi Okay Şenel, Fatma Akyüz Güher ve Koro Ekibi, Müzisyen, Aranjör Şafak Dönmez, Adanalı Müslüm, Şair Kemal İlbeyi, Selim Şavin, Ceyhun İpteş, Abdullah Kızmaz, Adnan Karakoç, Halil Gökçek, Sanatçı Ali Haydar Polat, Yadigar hanım,  Münevver  Dikyol ve Gülnur Köksal da hazır bulunarak şiirleriyle renk kattılar.   Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanlığı ile Mansur Ekmekçi birbirlerine karşılıklı plaket  takdim ederek sevgi paylaşımında bulunuldu. Hatıra fotoğrafıyla da bu imza gününün anlamı ölümsüzleştirildi.  
Türkiye’nin kültür elçisi, Araştırmacı Yazar, Halk Şairi ve Adana’nın gururu Mansur Ekmekçi, 15 yıl aradan sonra bir imza günü daha düzenledi.

 

 

Edebiyat hayatına; 15 kitap ile 80 müzik eseri sığdıran, Türkiye genelinde bedelsiz 200 kitap ve Antoloji hazırlayan, 100 şair yetiştiren Araştırmacı Yazar, Halk Şairi Mansur Ekmekçi, 15 yıl aradan sonra bir imza günü daha düzenledi.

 

Sanat, edebiyat, müzik ve şiir dostlarının bir araya geldiği Adana Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği’nde düzenlenen imza gününde programını yöneten ve sunan Eğitimci, Şair, Mehmet Aydın, Mansur Ekmekçi’nin Hayatı, Sanatı ve Türk Edebiyatındaki yerini, Yapımcı, İşadamı Kasetçi Kerim ise; Mansur Ekmekçi’nin Sanat ve Müzik içindeki hizmetlerini anlatan birer konuşma yaptı.

 

Şiirli-türkülü imza gününe Murat Sanatkar, Hüseyin Bilgidağ, Mehmet Şahin, Aşık Cihani, Aşık Turabi, Şemsettin Özdağ ve Ali Rıza Bana sazlarıyla eşlik ederek renk katarken Şair Sunucu Filiz Gökdemir, Şair Yazar Münevver Düver, Şair Nezihe Ekim ve Yorumcu Fatma Topaloğlu  Mansur Ekmekçi’nin yazdığı şiirlerini yorumladılar. Eğitimci, Sanatçı, Koro Şefi Murat Sanatkar, Ozan Mehmet Şahin Ses Sanatçısı, Bestekâr Özhan Erinç yine sözleri Mansur Ekmekçi’ye ait olan eserleri seslendirdiler.

 

Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği salonundaki imza gününde Ankara’dan Ozan İbrahim Aydoğan, Eskişehir’den Nusret Kıvanç, Hatay’dan emekli Emniyet Müdürü Şair Yusuf Lelik, Adana’dan Emekli Emniyet Müdürü Şair, Bestekar Hasan Hüseyin Anmak, THM Koro Şefi Okay Şenel, Fatma Akyüz Güher ve Koro Ekibi, Müzisyen, Aranjör Şafak Dönmez, Adanalı Müslüm, Şair Kemal İlbeyi, Selim Şavin, Ceyhun İpteş, Abdullah Kızmaz, Adnan Karakoç, Halil Gökçek, Sanatçı Ali Haydar Polat, Yadigar hanım,  Münevver  Dikyol ve Gülnur Köksal da hazır bulunarak şiirleriyle renk kattılar.

 

Hacı Bektaş Veli Kültür Derneği Başkanlığı ile Mansur Ekmekçi birbirlerine karşılıklı plaket  takdim ederek sevgi paylaşımında bulunuldu. Hatıra fotoğrafıyla da bu imza gününün anlamı ölümsüzleştirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.