Mehdi Eker, Adana Çiftçiler Birliğinin konuğu oldu

30.04.2017 - 12:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1781+ kez okundu.
 

Mehdi Eker, Adana Çiftçiler Birliğinin konuğu oldu

  87 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin tarım alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan Adana Çiftçiler Birliği, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’i konuk etti. İstanbul Milletvekili Mehdi Eker, Adana Çiftçiler Birliğini ziyaretinde, Birlik Başkanı Mutlu Doğru ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler tarafından karşılandı. Eker, çiftçilerle Çukurova’da yürütülen tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında sohbet etti. Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eker’e, Birliğin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Doğru, Türk tarımının öncü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Adana Çiftçiler Birliğinin, ülke tarımının güçlenmesi, çiftçinin yaşadığı problemlerin ilgili makamlara taşınarak, çözülmesi noktasında önemli faaliyetler yürüttüğünü belirtti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından çiftçilerle öğlen yemeği yedi.   

 

87 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin tarım alanındaki ilk sivil toplum kuruluşu olan Adana Çiftçiler Birliği, eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker’i konuk etti.

İstanbul Milletvekili Mehdi Eker, Adana Çiftçiler Birliğini ziyaretinde, Birlik Başkanı Mutlu Doğru ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler tarafından karşılandı. Eker, çiftçilerle Çukurova’da yürütülen tarım ve hayvancılık faaliyetleri hakkında sohbet etti.

Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eker’e, Birliğin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Doğru, Türk tarımının öncü sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Adana Çiftçiler Birliğinin, ülke tarımının güçlenmesi, çiftçinin yaşadığı problemlerin ilgili makamlara taşınarak, çözülmesi noktasında önemli faaliyetler yürüttüğünü belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehdi Eker, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin ardından çiftçilerle öğlen yemeği yedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.