Ne yaptın Gamze?

26.04.2017 - 12:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2262+ kez okundu.
 

Ne yaptın Gamze?

ADANA-Ömünün baharındaki genç kız, nişanlısının ayrılma teklifi yüzünden canına kıydı. Köprüden atlayarak canına kıyan Gamze Özcan, daha 27 yaşındaydı.  Ailesi Sivas’ta yaşayan Gamze, önceki gün nişanlısının ayrılmak istemesi üzerine bir taksiye binerek Çatalan köprüsüne geldi. Taksiyi durduran Gamze, koşarak korkuluklardan kendini baraj gölüne bıraktı. İddiaya göre Gamze Özcan ve nişanlısı Samet Gözel, arkadaşlarıyla Toros Mahallesi’nde bir rastoranda alkol alıp yemek yediler. Yemeğin ardından Samet Gözel, ayrılmak istediğini söyledi. Gamze Özcan, ağlayarak bir taksiye bindi. Yol boyunca da nişanlasıyla telefonda konuştu. Baraj gölü üzerindeki Çatalan batı köprüsüne geldiklerinde ise taksiyi durdurdu. Hızla korkuluklara doğru koşan genç kız, kendini baraj gölüne bıraktı. Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Dalgıç polisler, gecenin karanlığında genç kızın cesedini aradı. 1 saatlik aramanın ardından hava koşullarının uygun olmaması nedeniyle ara verildi. Samet Gözel ise intiharı duyup olay yerine geldiğinde "Benim başımı yakmayın. Ayrıldık, bu iş bitmişti. Bulun bu kızı” diye bağırıp gözyaşı döktü. Genç kızın cesedi sabah başlayan çalışmaların ardından bulundu. Gece boyunca yapılan çalışma sırasında Gamze Özcan'ın cesedi bulundu. Genç kızın cesedi Adli Tıp Birimi morguna kaldırıldı. (EGEMEN)  

ADANA-Ömünün baharındaki genç kız, nişanlısının ayrılma teklifi yüzünden canına kıydı.

Köprüden atlayarak canına kıyan Gamze Özcan, daha 27 yaşındaydı.  Ailesi Sivas’ta yaşayan Gamze, önceki gün nişanlısının ayrılmak istemesi üzerine bir taksiye binerek Çatalan köprüsüne geldi. Taksiyi durduran Gamze, koşarak korkuluklardan kendini baraj gölüne bıraktı.

İddiaya göre Gamze Özcan ve nişanlısı Samet Gözel, arkadaşlarıyla Toros Mahallesi’nde bir rastoranda alkol alıp yemek yediler. Yemeğin ardından Samet Gözel, ayrılmak istediğini söyledi. Gamze Özcan, ağlayarak bir taksiye bindi. Yol boyunca da nişanlasıyla telefonda konuştu.

Baraj gölü üzerindeki Çatalan batı köprüsüne geldiklerinde ise taksiyi durdurdu. Hızla korkuluklara doğru koşan genç kız, kendini baraj gölüne bıraktı.

Olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Dalgıç polisler, gecenin karanlığında genç kızın cesedini aradı. 1 saatlik aramanın ardından hava koşullarının uygun olmaması nedeniyle ara verildi.

Samet Gözel ise intiharı duyup olay yerine geldiğinde "Benim başımı yakmayın. Ayrıldık, bu iş bitmişti. Bulun bu kızı” diye bağırıp gözyaşı döktü.

Genç kızın cesedi sabah başlayan çalışmaların ardından bulundu.

Gece boyunca yapılan çalışma sırasında Gamze Özcan'ın cesedi bulundu. Genç kızın cesedi Adli Tıp Birimi morguna kaldırıldı. (EGEMEN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.