NİSAN ÇİYİ

GÜNDEM 07.04.2021 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2772+ kez okundu.
 

NİSAN ÇİYİ

Feridenur Korur’un ilk kitabı okuyucuyla buluştu. Geliri kimsesiz sokak canlarına harcanacak.
Sosyolog, Evlilik ve Aile Danışmanı Feridenur Korur'un ilk şiir kitabı "Nisan Çiyi" okurla buluştu.  Klaros Yayınları ile internet üzerinden satışa sunulan Nisan Çiyi'nde 42 şiirine yer veren Şair Feridenur Korur, 2 ay sonra bir şiir ve öykü kitabı ile daha okurların karşısına çıkacağını söyledi.  Geliri kimsesiz sokak canlarına bağışlanacak kitabındaki şiirleri "Giz Dökümü" denilen bir akımla kaleme aldığını anlatan Korur, "15 ve 16'ncı yüzyıldaki şairlerin şiirlerini inceliyorum. Başlarından geçen olayları, hayatlarını, aşklarını bu yöntemle anlatıyorlar. Ben de kardeşimi, en yakın arkadaşımın çocuğunun doğumunu, aşkımı bu şiir türünü kullanarak yazdım. Pablo Neruda ile Orhan Veli hayranıyım." 3 çocuğu ve 4 kedisiyle yaşadığını, canlıları çok sevdiğini anlatan Feridenur Korur, "Gönüllü hayvan bakıcısıyım. Ayrıca Cumartesi günleri çocuklarımla birlikte kimsesiz sokak canlarını beslemeyi seviyorum." ifadelerini kullandı.  “Nisan Çiyi”, D&R ve tüm internet satış sayfalarından istenebiliyor.
Feridenur Korur’un ilk kitabı okuyucuyla buluştu. Geliri kimsesiz sokak canlarına harcanacak.

Sosyolog, Evlilik ve Aile Danışmanı Feridenur Korur'un ilk şiir kitabı "Nisan Çiyi" okurla buluştu. 

Klaros Yayınları ile internet üzerinden satışa sunulan Nisan Çiyi'nde 42 şiirine yer veren Şair Feridenur Korur, 2 ay sonra bir şiir ve öykü kitabı ile daha okurların karşısına çıkacağını söyledi. 

Geliri kimsesiz sokak canlarına bağışlanacak kitabındaki şiirleri "Giz Dökümü" denilen bir akımla kaleme aldığını anlatan Korur, "15 ve 16'ncı yüzyıldaki şairlerin şiirlerini inceliyorum. Başlarından geçen olayları, hayatlarını, aşklarını bu yöntemle anlatıyorlar. Ben de kardeşimi, en yakın arkadaşımın çocuğunun doğumunu, aşkımı bu şiir türünü kullanarak yazdım. Pablo Neruda ile Orhan Veli hayranıyım."

3 çocuğu ve 4 kedisiyle yaşadığını, canlıları çok sevdiğini anlatan Feridenur Korur, "Gönüllü hayvan bakıcısıyım. Ayrıca Cumartesi günleri çocuklarımla birlikte kimsesiz sokak canlarını beslemeyi seviyorum." ifadelerini kullandı. 
“Nisan Çiyi”, D&R ve tüm internet satış sayfalarından istenebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.