Ölümlerin zirvesindeyiz?

04.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2416+ kez okundu.
 

Ölümlerin zirvesindeyiz?

  Son günlerde katliam gibi cinayetlerin yaşandığı Adana, yeni bir vahşet haberiyle sarsıldı.   TARTIŞMA BÜYÜDÜ, KURŞUN YAĞDIRDI Medikal işi yapan Denizhan Suphi Dener, kıs isteme meselesi yüzünden biri kendisini büyüten halası olmak üzere 5 akrabasını öldürüp canına kıydı. Dener, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisini istemeye hazırlanıyordu. Bu evliliğe karşı olan yakınları, Dener’in Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine geldi. Dener, evdeki tartışmanın  büyümesi üzerine 2 halasına, emekli vali olan eniştesine, halasının kızı ve kuzenine kurşun yağdırdı.    EMEKLİ VALİ ENİŞTESİNİ DE ÖLDÜRDÜ Alınan bilgiye göre Denizhan Suphi Dener, Hatay’da yaşayan 25 yaşındaki sevgilisi Hanım Kaya’yı  istetmek istiyordu. Bu evliliği onaylamayan  emekli vali eniştesi İsmet Metin (76) ile eşi olan halası Nurşen Metin (68), kızı Senem Metin (41), diğer halası Gönül Cengiz (66) ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz (38) Dener’in evine geldi. Evdeki tartışmanın büyümesi ise bir katliama neden oldu.   HEM POLİSİ HEM SEVGİLİSİNİ ARADI Dener, katliamın ardından sevgilisi Hanım Kaya’yı  aradı. Dener, Kaya'ya telefonda "Seni çok üzdüm, seni çok seviyorum" diyerek telefonu kapattı. Denizhan Suphi Dener, katliam yaptıktan sonra  155'i de arayarak, evinin adresini verdi ve “Ben katliam yaptım" dedikten sonra son kurşunu kendi kafasına sıktı. Tüm cenazeler aielere teslim edilirken katliamı yapan Dener’in cenazesi ise ortada kaldı. Eve gelen polis ise neredeyse her odada bir cesetle karşılaştı.    

 

Son günlerde katliam gibi cinayetlerin yaşandığı Adana, yeni bir vahşet haberiyle sarsıldı.

 

TARTIŞMA BÜYÜDÜ, KURŞUN YAĞDIRDI

Medikal işi yapan Denizhan Suphi Dener, kıs isteme meselesi yüzünden biri kendisini büyüten halası olmak üzere 5 akrabasını öldürüp canına kıydı. Dener, 6 yıldır birlikte olduğu sevgilisini istemeye hazırlanıyordu. Bu evliliğe karşı olan yakınları, Dener’in Kurtuluş Mahallesi’ndeki evine geldi. Dener, evdeki tartışmanın  büyümesi üzerine 2 halasına, emekli vali olan eniştesine, halasının kızı ve kuzenine kurşun yağdırdı. 

 

EMEKLİ VALİ ENİŞTESİNİ DE ÖLDÜRDÜ

Alınan bilgiye göre Denizhan Suphi Dener, Hatay’da yaşayan 25 yaşındaki sevgilisi Hanım Kaya’yı  istetmek istiyordu. Bu evliliği onaylamayan  emekli vali eniştesi İsmet Metin (76) ile eşi olan halası Nurşen Metin (68), kızı Senem Metin (41), diğer halası Gönül Cengiz (66) ve kuzeni Suphi Cumhur Cengiz (38) Dener’in evine geldi. Evdeki tartışmanın büyümesi ise bir katliama neden oldu.

 

HEM POLİSİ HEM SEVGİLİSİNİ ARADI

Dener, katliamın ardından sevgilisi Hanım Kaya’yı  aradı. Dener, Kaya'ya telefonda "Seni çok üzdüm, seni çok seviyorum" diyerek telefonu kapattı. Denizhan Suphi Dener, katliam yaptıktan sonra  155'i de arayarak, evinin adresini verdi ve “Ben katliam yaptım" dedikten sonra son kurşunu kendi kafasına sıktı. Tüm cenazeler aielere teslim edilirken katliamı yapan Dener’in cenazesi ise ortada kaldı. Eve gelen polis ise neredeyse her odada bir cesetle karşılaştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.