ÖZTÜRK ROMANLERİN EĞLENCESİNE ORTAK OLDU

KÜLTÜR-SANAT 01.05.2017 - 12:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2600+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK ROMANLERİN EĞLENCESİNE ORTAK OLDU

  Roman vatandaşlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerini her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülerle kutladı.   Ceyhan’daki Roman vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sarısakal Parkı’nda bir araya gelerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü müzik eşliğinde mangal yakarak kutladı.   Sarısakal Parkı'nda toplanan yüzlerce Roman vatandaşları ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, onların sofralarına ve eğlencelerine ortak oldu.   Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhanlı Roman vatandaşlarımız, her yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü piknik yaparak,  eğlenerek kutluyorlar. Bu neşeli insanlarımızın sevinçlerine ortak olmak bizleri de mutlu ediyor.” Dedi. 

 

Roman vatandaşlar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü etkinliklerini her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülerle kutladı.

 

Ceyhan’daki Roman vatandaşlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sarısakal Parkı’nda bir araya gelerek 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü müzik eşliğinde mangal yakarak kutladı.

 

Sarısakal Parkı'nda toplanan yüzlerce Roman vatandaşları ziyaret eden Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, onların sofralarına ve eğlencelerine ortak oldu.

 

Başkan Alemdar Öztürk, “Ceyhanlı Roman vatandaşlarımız, her yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü piknik yaparak,  eğlenerek kutluyorlar. Bu neşeli insanlarımızın sevinçlerine ortak olmak bizleri de mutlu ediyor.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.