Paranın ne önemi var

GÜNDEM 16.03.2020 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2017+ kez okundu.
 

Paranın ne önemi var

Doğalgaz firması, faturanızı nakit ödemeyin çağrısı yaptı.
  Dünyada korona virüs vakalarının artmasıyla birlikte, ülkemizde de virüsle ilgili tedbirler büyük ölçüde arttı.  Seyahat firmalarının dezenfekte çalışmalarının ardından Adana’da şehiriçi ulaşımı sağlayan belediye ve halk otobüsleri ile minibüsler de korona virüsü bertaraf edecek önlemler almayı sürdürüyor.  Adana’da doğalgaz dağıtımı yapan Aksagaz, fatura ödemek isteyen abonelerine otomatik veya online ödemeyi önerdi. Aksagaz’ın aboneleri ilettiği duyuru şöyle: “Sayın abonemiz, korona virüs yayılma riskine karşı fatura ödemelerinizi otomatik ödeme ve banka online ödeme kanalları üzerinden yapmanız önem arzetmektedir.” Elden ele dolaşan paranın sarılık ve bulaşıcı hastalıkların yaygınlaşmasına yol açtığı biliniyor.
Doğalgaz firması, faturanızı nakit ödemeyin çağrısı yaptı.

 

Dünyada korona virüs vakalarının artmasıyla birlikte, ülkemizde de virüsle ilgili tedbirler büyük ölçüde arttı. 
Seyahat firmalarının dezenfekte çalışmalarının ardından Adana’da şehiriçi ulaşımı sağlayan belediye ve halk otobüsleri ile minibüsler de korona virüsü bertaraf edecek önlemler almayı sürdürüyor. 
Adana’da doğalgaz dağıtımı yapan Aksagaz, fatura ödemek isteyen abonelerine otomatik veya online ödemeyi önerdi. Aksagaz’ın aboneleri ilettiği duyuru şöyle: “Sayın abonemiz, korona virüs yayılma riskine karşı fatura ödemelerinizi otomatik ödeme ve banka online ödeme kanalları üzerinden yapmanız önem arzetmektedir.”
Elden ele dolaşan paranın sarılık ve bulaşıcı hastalıkların yaygınlaşmasına yol açtığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.