RESMEN SUÇ İŞLİYORLAR

GÜNDEM 05.09.2019 - 16:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2686+ kez okundu.
 

RESMEN SUÇ İŞLİYORLAR

  Bu yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Adana Altın Koza Film Festivali’nin ihalesi iptal edildi ama festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması finalistleri belirlendi. İŞİ YAPACAK FİRMA YOK  AMA HER ŞEY VAR… İhaleyi alan firmanın belirleyeceği jürinin finalistleri  seçmesi gerekirken ilk kez farklı bir yönteme gidildi. Ortada firma yok ama jüri var. Firma yok ama hem yürütme kurulu hem de festival koordinatörü var. Tüm bunlar ihale şartnamesinde yazılı. Yani bu işlerin tamamını ihaleyi alan firma yapar. Bu nedenle suç işleniyor.  Festival ihalesi canlı yayınlanıp sonuçlandı ama iptal edildi.  PAZARLIK USULÜNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ Belediyenin 4 milyon 899 bin 966 lira 89 kuruş yaklaşık maliyet belirlediği Altın Koza Film Festivali için, BENAT Ses Işık Görüntü Sistemleri Sanayi LTD ŞTİ 8 milyon 686 bin 100  TL, Aktüel Havayi Fişek Tanıtım Organizasyon LTD ŞTİ 8 milyon 20 TL, AC Prodüksiyon Yapım Hizmetleri AŞ 5 milyon 335 bin 794 lira 50 kuruş teklif vermişti. ihale iptal edilerek pazarlık usulüne dönüştürüldü.

 

Bu yıl 23-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan Adana Altın Koza Film Festivali’nin ihalesi iptal edildi ama festivalin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması finalistleri belirlendi.
İŞİ YAPACAK FİRMA YOK 
AMA HER ŞEY VAR…
İhaleyi alan firmanın belirleyeceği jürinin finalistleri  seçmesi gerekirken ilk kez farklı bir yönteme gidildi. Ortada firma yok ama jüri var. Firma yok ama hem yürütme kurulu hem de festival koordinatörü var. Tüm bunlar ihale şartnamesinde yazılı. Yani bu işlerin tamamını ihaleyi alan firma yapar. Bu nedenle suç işleniyor. 
Festival ihalesi canlı yayınlanıp sonuçlandı ama iptal edildi. 
PAZARLIK USULÜNE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
Belediyenin 4 milyon 899 bin 966 lira 89 kuruş yaklaşık maliyet belirlediği Altın Koza Film Festivali için, BENAT Ses Işık Görüntü Sistemleri Sanayi LTD ŞTİ 8 milyon 686 bin 100  TL, Aktüel Havayi Fişek Tanıtım Organizasyon LTD ŞTİ 8 milyon 20 TL, AC Prodüksiyon Yapım Hizmetleri AŞ 5 milyon 335 bin 794 lira 50 kuruş teklif vermişti. ihale iptal edilerek pazarlık usulüne dönüştürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.