Şimşek, Bandırma yolcusu Kaplan, Tuzla karşısında!

SPOR 22.10.2020 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1538+ kez okundu.
 

Şimşek, Bandırma yolcusu Kaplan, Tuzla karşısında!

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Bandırmaspor, Adanaspor ise sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.  Ümraniyespor'u 4-2'lik skorla yenmeyi başaran mavi lacivertliler, Bandırmaspor'u da yenerek çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Adana Demirspor, 11 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Şimşek’in Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşma 25 Ekim Pazar günü saat 13.30'da başlayacak. Giresunspor’a son 5 dakikada yediği 2 golle 4-3 mağlup olan Adanaspor, Tuzlaspor karşısına galibiyet parolası ile çıkacak. Ligde oynadığı 6 maçta 9 puan toplayan turuncu beyazlılar ligin 9. Sırasında yer alıyor. Adanaspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma 25 Ekim Pazar günü saat 16.00'da oynanacak.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Bandırmaspor, Adanaspor ise sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. 
Ümraniyespor'u 4-2'lik skorla yenmeyi başaran mavi lacivertliler, Bandırmaspor'u da yenerek çıkışını sürdürmeyi planlıyor. Adana Demirspor, 11 puanla ligde 4. sırada yer alıyor. Şimşek’in Bandırmaspor ile yapacağı karşılaşma 25 Ekim Pazar günü saat 13.30'da başlayacak.
Giresunspor’a son 5 dakikada yediği 2 golle 4-3 mağlup olan Adanaspor, Tuzlaspor karşısına galibiyet parolası ile çıkacak. Ligde oynadığı 6 maçta 9 puan toplayan turuncu beyazlılar ligin 9. Sırasında yer alıyor. Adanaspor'un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma 25 Ekim Pazar günü saat 16.00'da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.