ŞİMŞEK, İYİ YOLDA!

SPOR 05.04.2021 - 17:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2697+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, İYİ YOLDA!

  TFF 1.Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda karşı karşıya geleceği Akhisarspor hazırlıklarını sürdürüyor.  Yeni Şehir Stadı’nda Keçiörengücü’nü 2-0’lık skorla yenmeyi başaran mavi lacivertliler, 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’daki karşılaşma için teknik ve taktik ağırlıklı çalışıyor. Teknik Direktör Samer Aybaba ile Süper Lig yolunda moral bulan Adana Demirspor, gelecek maçlar için ümit veriyor.  Adana Demirspor, Akhisar maçının ardından 13 Nisan Salı günü deplasmanda Altınordu ile oynayacak. Mavi lacivertliler, 17 Nisan Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor, 32. haftada Tuzlaspor ile deplasmanda, 33. hafta kendi sahasında Balıkesirspor'la, son hafta ise deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak.

 

TFF 1.Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, deplasmanda karşı karşıya geleceği Akhisarspor hazırlıklarını sürdürüyor. 

Yeni Şehir Stadı’nda Keçiörengücü’nü 2-0’lık skorla yenmeyi başaran mavi lacivertliler, 10 Nisan Cumartesi günü saat 19.00’daki karşılaşma için teknik ve taktik ağırlıklı çalışıyor. Teknik Direktör Samer Aybaba ile Süper Lig yolunda moral bulan Adana Demirspor, gelecek maçlar için ümit veriyor. 
Adana Demirspor, Akhisar maçının ardından 13 Nisan Salı günü deplasmanda Altınordu ile oynayacak. Mavi lacivertliler, 17 Nisan Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Giresunspor ile karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor, 32. haftada Tuzlaspor ile deplasmanda, 33. hafta kendi sahasında Balıkesirspor'la, son hafta ise deplasmanda Menemenspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.