Süs bitkileri hastalıkları mücadelesi eğitimi verildi

EĞİTİM 03.05.2017 - 13:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2498+ kez okundu.
 

Süs bitkileri hastalıkları mücadelesi eğitimi verildi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi farklı etkinlik ve eğitim programlarına devam ediyor. Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde süs bitkileri hastalık ve zararlılarının tanılanması ve mücadelesine yönelik eğitim verildi. Süs bitkileri ile ilgilenen araştırıcıların katıldığı eğitim semineri Çukurova Üniversitesi’nde 3 günde 9 teorik, 4 uygulamalı laboratuvar ve 1 teknik gezi olmak üzere toplam 13 farklı oturumda tamamlandı. 3 Gün Süren Eğitimde 31 Kursiyer Eğitim Gördü. Eğitim seminerine Çukurova Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesiyle 4 farklı özel şirket, Beykoz Bitkisel Biyoçeşitlilik Geofit Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, TAYEM, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Adana İl Tarım Müdürlüğü’nden 31 kursiyer katıldı. Eğitim Sonunda Kursiyerlere Sertifikaları Törenle Verildi. Eğitimciler Prof. Dr. Yeşim Aysan, Prof. Dr. Yeşim Yalçın Mendi Prof. Dr. Bora Kaydan, Yrd. Doç. Dr. Muharram Kamberoğlu, Yrd. Doç. Dr. Fulya Baysal Gürel, Dr. Gül Satar’ın kendi uzmanlık konularında verdiği eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu, Merkez Müdürü Prof. Dr. Yıldız Aka Kaçar ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı. Merkez toplantı salonunda yapılan sertifika töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu eğitmenlere sertifikalarını takdim ederken eğitimcilerde kursiyerlere sertifikalarını verdi.  Eğitim anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi farklı etkinlik ve eğitim programlarına devam ediyor. Biyoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde süs bitkileri hastalık ve zararlılarının tanılanması ve mücadelesine yönelik eğitim verildi.

Süs bitkileri ile ilgilenen araştırıcıların katıldığı eğitim semineri Çukurova Üniversitesi’nde 3 günde 9 teorik, 4 uygulamalı laboratuvar ve 1 teknik gezi olmak üzere toplam 13 farklı oturumda tamamlandı.

3 Gün Süren Eğitimde 31 Kursiyer Eğitim Gördü.

Eğitim seminerine Çukurova Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesiyle 4 farklı özel şirket, Beykoz Bitkisel Biyoçeşitlilik Geofit Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Biyolojik Mücadele Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, TAYEM, Orta Karadeniz Geçit Kuşağı Tarımsal Araştırma Enstitüsü ve Adana İl Tarım Müdürlüğü’nden 31 kursiyer katıldı.

Eğitim Sonunda Kursiyerlere Sertifikaları Törenle Verildi.

Eğitimciler Prof. Dr. Yeşim Aysan, Prof. Dr. Yeşim Yalçın Mendi Prof. Dr. Bora Kaydan, Yrd. Doç. Dr. Muharram Kamberoğlu, Yrd. Doç. Dr. Fulya Baysal Gürel, Dr. Gül Satar’ın kendi uzmanlık konularında verdiği eğitimlerin ardından düzenlenen sertifika törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu, Merkez Müdürü Prof. Dr. Yıldız Aka Kaçar ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Merkez toplantı salonunda yapılan sertifika töreninde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu eğitmenlere sertifikalarını takdim ederken eğitimcilerde kursiyerlere sertifikalarını verdi.  Eğitim anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.