Terziliği bıraktı, maske üretmeye başladı

GÜNDEM 20.03.2020 - 11:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1678+ kez okundu.
 

Terziliği bıraktı, maske üretmeye başladı

Denizli Pamukkale'de 30 yıllık terzi Fahrettin Gülmez, corona virüsü nedeniyle işlerine ara verip, pamuklu kumaşlardan maske üretimine başladı. Günlük 250- 300 maske üreten Gülmez, siparişlere yetişmekte güçlük çektiğini söyledi. Saraylar mahallesindeki iş yerinde 1990 yılından bu yana terzilik yapan Fahrettin Gülmez, corona virüsü vakalarının Türkiye’de de görülmesinin ardından, gömlek ve pantolon tamiri ile dikimine ara verdi. Mesleği ile ilgili sipariş almayı bırakan Gülmez, vatandaşları salgından korumak için maske üretmeye karar verdi. Şu an piyasada neredeyse bulunamayan ve fırsatçılar tarafından fahiş fiyatlara satılan maskeyi üreten Gülmez, halkın salgından korunmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Her sabah saat 08.00’de iş yerini açan Gülmez, akşamdan hazırladığı pamuklu kumaşlarını titizlikle dikiyor. Akşam saat 18.00’e kadar siparişlerini yetiştirmek için dikiş makinesi ile hummalı bir çalışma yapan Gülmez, tamamladığı maskelerini ambalaj içine yerleştirerek satışa hazır hale getiriyor.

Denizli Pamukkale'de 30 yıllık terzi Fahrettin Gülmez, corona virüsü nedeniyle işlerine ara verip, pamuklu kumaşlardan maske üretimine başladı. Günlük 250- 300 maske üreten Gülmez, siparişlere yetişmekte güçlük çektiğini söyledi.

Saraylar mahallesindeki iş yerinde 1990 yılından bu yana terzilik yapan Fahrettin Gülmez, corona virüsü vakalarının Türkiye’de de görülmesinin ardından, gömlek ve pantolon tamiri ile dikimine ara verdi.

Mesleği ile ilgili sipariş almayı bırakan Gülmez, vatandaşları salgından korumak için maske üretmeye karar verdi. Şu an piyasada neredeyse bulunamayan ve fırsatçılar tarafından fahiş fiyatlara satılan maskeyi üreten Gülmez, halkın salgından korunmasına yardımcı olmayı amaçlıyor. Her sabah saat 08.00’de iş yerini açan Gülmez, akşamdan hazırladığı pamuklu kumaşlarını titizlikle dikiyor. Akşam saat 18.00’e kadar siparişlerini yetiştirmek için dikiş makinesi ile hummalı bir çalışma yapan Gülmez, tamamladığı maskelerini ambalaj içine yerleştirerek satışa hazır hale getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.