Tüm zamanların en çok konuşulan konusu corona virüsü salgını oldu

GÜNDEM 20.03.2020 - 10:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2258+ kez okundu.
 

Tüm zamanların en çok konuşulan konusu corona virüsü salgını oldu

Dünyayı kasıp kavuran corona virüsü (Covid-19) salgını, medya takip kurumu Ajans Press'in araştırmasına göre tüm zamanların en çok konuşulan başlığı oldu. Türkiye'de Covid-19 salgınının ardından en çok konuşulan kelimeler ise sırasıyla stok, tuvalet kâğıdı, maske, umre, yarasa, kolonya, eldiven, AVM, dezenfektan ve makarna oldu. Çin´in Vuhan kentinde başlayan ve küresel bir tehdit haline gelen corona virüsü salgını, her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor. Dünya genelinde vaka sayısı 237 bin 996’ya ulaşırken, hayatını kaybedenlerin sayısı 9 bin 819 oldu.Virüs, Türkiye ve dünyada son yılların en çok konuşulan gündem maddesi haline geldi.

Dünyayı kasıp kavuran corona virüsü (Covid-19) salgını, medya takip kurumu Ajans Press'in araştırmasına göre tüm zamanların en çok konuşulan başlığı oldu. Türkiye'de Covid-19 salgınının ardından en çok konuşulan kelimeler ise sırasıyla stok, tuvalet kâğıdı, maske, umre, yarasa, kolonya, eldiven, AVM, dezenfektan ve makarna oldu.

Çin´in Vuhan kentinde başlayan ve küresel bir tehdit haline gelen corona virüsü salgını, her geçen gün etkisini artırmaya devam ediyor.

Dünya genelinde vaka sayısı 237 bin 996’ya ulaşırken, hayatını kaybedenlerin sayısı 9 bin 819 oldu.Virüs, Türkiye ve dünyada son yılların en çok konuşulan gündem maddesi haline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.