TÜRKÜ SÖYLERKEN KENDİMDEN GEÇİYORUM

22.12.2018 - 11:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1933+ kez okundu.
 

TÜRKÜ SÖYLERKEN KENDİMDEN GEÇİYORUM

  Geçtiğimiz akşam Jolly Joker İstmarina Kartal'da sevenleri ile buluşan Mehmet Erdem muhteşem bir konsere imza attı. ''Hakim Bey'' ile başladığı gecede Aşık Mahzuni Şerif, Aşık Veysel Şatıroğlu ve Neşet Ertaş gibi ünlü halk ozanlarının şarkılarını peş peşe seslendirerek türkü şov yapan Erdem, bir anlamda modern bir sıra gecesini andıran konserinde sahnede adeta devleşti. ''Bazen bu türküleri söylerken kendimden geçiyorum. Bilirsiniz sahnede konuşmayı pek sevmem ancak başta biz gençler, genç müzisyenler kültürel değerlerimize, müziğimize sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.'' ifadelerinin ardından konserine kısa bir ara veren genç sanatçı, performansının ikinci bölümünde de etkinlik alanını dolduran yaklaşık bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.   Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mehmet Erdem, konserinin Barış Manço'nun ölümsüz eseri ''Gibi gibi'' ile tamamlayarak sahneden alkışlar eşliğinde indi.

 

Geçtiğimiz akşam Jolly Joker İstmarina Kartal'da sevenleri ile buluşan Mehmet Erdem muhteşem bir konsere imza attı.

''Hakim Bey'' ile başladığı gecede Aşık Mahzuni Şerif, Aşık Veysel Şatıroğlu ve Neşet Ertaş gibi ünlü halk ozanlarının şarkılarını peş peşe seslendirerek türkü şov yapan Erdem, bir anlamda modern bir sıra gecesini andıran konserinde sahnede adeta devleşti. ''Bazen bu türküleri söylerken kendimden geçiyorum. Bilirsiniz sahnede konuşmayı pek sevmem ancak başta biz gençler, genç müzisyenler kültürel değerlerimize, müziğimize sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.'' ifadelerinin ardından konserine kısa bir ara veren genç sanatçı, performansının ikinci bölümünde de etkinlik alanını dolduran yaklaşık bin kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı.

 

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Mehmet Erdem, konserinin Barış Manço'nun ölümsüz eseri ''Gibi gibi'' ile tamamlayarak sahneden alkışlar eşliğinde indi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.