Yaşasın 23 Nisan

GÜNDEM 24.04.2017 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1823+ kez okundu.
 

Yaşasın 23 Nisan

    Adana Final Okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine dopdolu bir kutlama programıyla festival havasında yaşadı. Okulun açık spor sahasında düzenlenen kutlamalara Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.   Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Biz milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, çocuklarımızı yüreklerinde vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştiriyoruz. Milli bayramlarımızı da tüm coşkusuyla okullarımızda kutlamamaya devam edeceğiz. Yetiştirdiğimiz gençlerimize bu ülkenin geleceğini güvenle ve gururla emanet edeceğiz.” dedi.   Cıvıl cıvıl ve rengarenk görüntülere sahne olan kutlamalarda öğrenciler, hazırladıkları programla adeta görsel bir şölen sundu. Tüm öğrencilerin özel kostümleriyle yer aldığı geçit töreniyle başlayan kutlamalar, jimnastik grubunun sunumu, bale ve dans gösterisi, halk oyunları sunumu, koronun söylediği marşlar ile devam etti.   23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adına yakışır bir coşku ile kutlanırken, tribünleri dolduran veli ve öğrenciler de gösterileri büyük beğeniyle izleyerek programa alkışlarıyla eşlik etti. Törenin finalinde sahaya inen beyaz güvercin maketi eşliğinde gökyüzüne güvercinler salınarak barış ve kardeşlik mesajları verildi.

 

 

Adana Final Okulları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yine dopdolu bir kutlama programıyla festival havasında yaşadı. Okulun açık spor sahasında düzenlenen kutlamalara Adana Final Okulları Genel Müdürü Turhan Orhan’ın yanı sıra okul yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve veliler katıldı.

 

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Biz milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, çocuklarımızı yüreklerinde vatan ve bayrak sevgisiyle yetiştiriyoruz. Milli bayramlarımızı da tüm coşkusuyla okullarımızda kutlamamaya devam edeceğiz. Yetiştirdiğimiz gençlerimize bu ülkenin geleceğini güvenle ve gururla emanet edeceğiz.” dedi.

 

Cıvıl cıvıl ve rengarenk görüntülere sahne olan kutlamalarda öğrenciler, hazırladıkları programla adeta görsel bir şölen sundu. Tüm öğrencilerin özel kostümleriyle yer aldığı geçit töreniyle başlayan kutlamalar, jimnastik grubunun sunumu, bale ve dans gösterisi, halk oyunları sunumu, koronun söylediği marşlar ile devam etti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adına yakışır bir coşku ile kutlanırken,

tribünleri dolduran veli ve öğrenciler de gösterileri büyük beğeniyle izleyerek programa alkışlarıyla eşlik etti. Törenin finalinde sahaya inen beyaz güvercin maketi eşliğinde gökyüzüne güvercinler salınarak barış ve kardeşlik mesajları verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.