Zenbilci: Yeni yıl barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olsun

SİYASET 30.12.2020 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2293+ kez okundu.
 

Zenbilci: Yeni yıl barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olsun

  Ahmet Zenbilci; yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2020’nin geride kaldığını, milletçe yeni umutlar ve yeni heyecanlarla, yeni bir yıla girildiğini belirtti. 2021’in milletimiz ve tüm insanlık adına hayırlı, sağlıklı bir yıl olmasını dileyen Zenbilci, "2021 yılının, ülkemizde ve yeryüzünde, salgın belasından kurtuluşa, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, Covid-19 hasarlarının giderilmesi, sağlık, afiyet içinde geçmesi; geçmiş yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, bir yıl olması, yürekten niyazımdır'' ifadesini kullandı. Zenbilci 2020 tüm dünyada yaşanan salgın sebebiyle tedirgin, endişeli ve buruk geçse de geleceğe ilişkin umutlarımızı artıracak hadiselerin yaşandığını da belirterek şöyle devam etti: ''Yıl içerisinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olmanın verdiği güç ve dirayetle, birlikte göğüsledik. Biz 83 milyon hep birlikte kardeş olarak karşımıza çıkan badireleri, tarihi misyonumuzdaki kardeşlik olgusu ile kenetlenerek, kucaklaşarak aşmayı bildik.   ''Ekonomimize yönelik operasyonları bertaraf ettik'' Ahmet Zenbilci, 2020'de pandeminin de etkisi ile küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ülke ekonomisinin sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürdüğünü sözlerine ekledi. Zenbilci, ekonomimize içeriden ve dışarıdan yapılan tüm algı operasyonlarının sonuçsuz kaldığını, dünya ülkeleri içerisinde pozitif yönde büyüme sağlayan nadir ülkelerden biri olduğumuzu kaydetti. Yılın son günlerinde belirlenen asgari ücretin de kamuoyu beklentileri ve enflasyonun üzerinde gerçekleştiğini, milletimizi enflasyona ezdirmeme uygulamasına devam ettiklerini ifade eden Zenbilci, son olarak şunları kaydetti. “2020 yılının tüm dünyada büyük hasarlar bırakmasına rağmen, ülkemizde en az hasarla atlatılmasında büyük emekleri olan, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca pandemi sürecinde salgına karşı mücadele verirlerken ailelerinden, sevdiklerinden uzak kalan, bir canı hayatta tutabilmek adına kendi canlarından geçen kahraman sağlık çalışanlarımızın, aramızdan ayrılanlarına Allah’tan rahmet diliyor, kalanlarına ellerinize, yüreğinize salık diyorum.”

 

Ahmet Zenbilci; yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2020’nin geride kaldığını, milletçe yeni umutlar ve yeni heyecanlarla, yeni bir yıla girildiğini belirtti.

2021’in milletimiz ve tüm insanlık adına hayırlı, sağlıklı bir yıl olmasını dileyen Zenbilci, "2021 yılının, ülkemizde ve yeryüzünde, salgın belasından kurtuluşa, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Yeni yılın, Covid-19 hasarlarının giderilmesi, sağlık, afiyet içinde geçmesi; geçmiş yıllardan çok daha bereketli ve huzurlu, bir yıl olması, yürekten niyazımdır'' ifadesini kullandı.

Zenbilci 2020 tüm dünyada yaşanan salgın sebebiyle tedirgin, endişeli ve buruk geçse de geleceğe ilişkin umutlarımızı artıracak hadiselerin yaşandığını da belirterek şöyle devam etti:

''Yıl içerisinde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, Türkiye Cumhuriyeti olarak birlik olmanın verdiği güç ve dirayetle, birlikte göğüsledik. Biz 83 milyon hep birlikte kardeş olarak karşımıza çıkan badireleri, tarihi misyonumuzdaki kardeşlik olgusu ile kenetlenerek, kucaklaşarak aşmayı bildik.

 

''Ekonomimize yönelik operasyonları bertaraf ettik''

Ahmet Zenbilci, 2020'de pandeminin de etkisi ile küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ülke ekonomisinin sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürdüğünü sözlerine ekledi. Zenbilci, ekonomimize içeriden ve dışarıdan yapılan tüm algı operasyonlarının sonuçsuz kaldığını, dünya ülkeleri içerisinde pozitif yönde büyüme sağlayan nadir ülkelerden biri olduğumuzu kaydetti. Yılın son günlerinde belirlenen asgari ücretin de kamuoyu beklentileri ve enflasyonun üzerinde gerçekleştiğini, milletimizi enflasyona ezdirmeme uygulamasına devam ettiklerini ifade eden Zenbilci, son olarak şunları kaydetti. “2020 yılının tüm dünyada büyük hasarlar bırakmasına rağmen, ülkemizde en az hasarla atlatılmasında büyük emekleri olan, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca pandemi sürecinde salgına karşı mücadele verirlerken ailelerinden, sevdiklerinden uzak kalan, bir canı hayatta tutabilmek adına kendi canlarından geçen kahraman sağlık çalışanlarımızın, aramızdan ayrılanlarına Allah’tan rahmet diliyor, kalanlarına ellerinize, yüreğinize salık diyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.