21 SANATÇININ 42 ESERİ YER ALIYOR

GÜNDEM 19.04.2024 - 16:19, Güncelleme: 19.04.2024 - 16:19 3038 kez okundu.
 

21 SANATÇININ 42 ESERİ YER ALIYOR

Sanatın Renkleri Adana'da Buluştu: GESAM Sergisi Göz Kamaştırdı
Adana'nın kültürel sahnesi, Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şubesi'nin düzenlediği karma sergi ile renklendi. "Sanatsal İmgeler" adını taşıyan sergi, Adana Büyükşehir Belediyesi konser, tiyatro ve sergi salonunda sanatseverlerle buluştu. 16 Nisan'da kapılarını açan sergi, Türkiye kültür yolu festivali ve 12. uluslararası portakal çiçeği karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin bir parçası oldu. Serginin açılışına çeşitli illerden gelen davetliler yoğun ilgi gösterdi.GESAM Adana Şubesi'nin 21 sanatçısının 42 eserinin yer aldığı sergi, resim, heykel ve fotoğraf sanatlarının zenginliğini ve çeşitliliğini yansıttı. Sergideki her bir eser, sanatçıların özgün ve kendine has tasarımlarını izleyicilere aktardı. SANATIN ADANA'DAKİ KÖKLÜ VARLIĞI  GESAM Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Doğan, serginin Adana'da gerçekleştirilen kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin önemli bir parçası olduğunu belirterek, sanatın yaşanabilir bir dünya için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.Sergi, 21 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. GESAM Adana Şubesi, sanatı ve sanatçıları destekleyerek Türk sanatının ve kültürünün gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu önemli etkinlik, sanatın Adana'daki köklü varlığını bir kez daha gözler önüne sererken, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.
Sanatın Renkleri Adana'da Buluştu: GESAM Sergisi Göz Kamaştırdı

Adana'nın kültürel sahnesi, Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (GESAM) Adana Şubesi'nin düzenlediği karma sergi ile renklendi. "Sanatsal İmgeler" adını taşıyan sergi, Adana Büyükşehir Belediyesi konser, tiyatro ve sergi salonunda sanatseverlerle buluştu. 16 Nisan'da kapılarını açan sergi, Türkiye kültür yolu festivali ve 12. uluslararası portakal çiçeği karnavalı kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerin bir parçası oldu. Serginin açılışına çeşitli illerden gelen davetliler yoğun ilgi gösterdi.GESAM Adana Şubesi'nin 21 sanatçısının 42 eserinin yer aldığı sergi, resim, heykel ve fotoğraf sanatlarının zenginliğini ve çeşitliliğini yansıttı. Sergideki her bir eser, sanatçıların özgün ve kendine has tasarımlarını izleyicilere aktardı.


SANATIN ADANA'DAKİ KÖKLÜ VARLIĞI 

GESAM Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Doğan, serginin Adana'da gerçekleştirilen kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerin önemli bir parçası olduğunu belirterek, sanatın yaşanabilir bir dünya için hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.Sergi, 21 Nisan tarihine kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. GESAM Adana Şubesi, sanatı ve sanatçıları destekleyerek Türk sanatının ve kültürünün gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor. Bu önemli etkinlik, sanatın Adana'daki köklü varlığını bir kez daha gözler önüne sererken, sanatseverlere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.