ADANA ATLETİZMİNE BÜYÜK KATKI

SPOR 14.10.2024 - 15:46, Güncelleme: 14.10.2024 - 15:46 1955 kez okundu.
 

ADANA ATLETİZMİNE BÜYÜK KATKI

5.Hasan Tekin Anma Ve Amatör Spor Haftası Yarışmalarında Adana'nın Genç Atletleri Yeteneklerini Sergiledi
Adana,12 Ekim 2024 tarihinde Çukurova Atletizm Pistinde gerçekleştirilen 5. Hasan Tekin Anma ve Amatör Spor Haftası Yarışmaları ile bir kez daha sporun merkezi haline geldi. Yarışmaya 2007-2014 doğumlu toplam 114 sporcu katılarak, Adana atletizmine önemli bir katkı sağladı. Yarışmalar, 60 mt., 200 mt., 400 mt., Gülle Atma ve Uzun Atlama branşlarında yapıldı. 52 Kız ve 62 Erkek sporcu, zorlu rekabet ortamında yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bu organizasyon, gençlerin potansiyelini açığa çıkarmak için büyük bir fırsat sunarken, sporun yaygınlaşmasına katkı sağladı. MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU Yarışmada, kendi kategorilerinde ilk üçe giren sporcular, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya ile ödüllendirildi. Dereceye giren sporcuların başarıları, Adana’nın genç sporcularının geleceği için umut verici bir tablo ortaya koydu. Dr. Mustafa Tekin, yarışmaların anısına suluk matara hediye ederek, genç atletlere destek oldu. Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini; Hasan Tekin’in Kardeşi Kazım Tekin, Oğlu Dr. Mustafa Tekin, Yeğeni Oğuzhan Tekin ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar gibi önemli isimler verdi. Tören, sporun birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bir atmosferde gerçekleştirildi. SPORUN GELECEĞİ PARLAK Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ergin Ulun, Eski Atletizm İl Temsilcisi Abdulgani Kur ve Türkiye Atletizm Federasyonu Akdeniz Bölge Sorumlusu Abdulkadir Uğur gibi isimlerin katılımıyla, etkinlik önemli bir sosyal ve sportif dayanışma örneği sergiledi. Bu yılki yarışmalar, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesine geçerek, Adana’nın genç yeteneklerini destekleyen ve geleceğe hazırlayan bir organizasyon olarak öne çıktı. Adana atletizmi, bu tür etkinliklerle daha da güçlenmeye devam edecek.
5.Hasan Tekin Anma Ve Amatör Spor Haftası Yarışmalarında Adana'nın Genç Atletleri Yeteneklerini Sergiledi

Adana,12 Ekim 2024 tarihinde Çukurova Atletizm Pistinde gerçekleştirilen 5. Hasan Tekin Anma ve Amatör Spor Haftası Yarışmaları ile bir kez daha sporun merkezi haline geldi. Yarışmaya 2007-2014 doğumlu toplam 114 sporcu katılarak, Adana atletizmine önemli bir katkı sağladı. Yarışmalar, 60 mt., 200 mt., 400 mt., Gülle Atma ve Uzun Atlama branşlarında yapıldı. 52 Kız ve 62 Erkek sporcu, zorlu rekabet ortamında yeteneklerini sergileyerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Bu organizasyon, gençlerin potansiyelini açığa çıkarmak için büyük bir fırsat sunarken, sporun yaygınlaşmasına katkı sağladı.

MADALYALAR SAHİPLERİNİ BULDU

Yarışmada, kendi kategorilerinde ilk üçe giren sporcular, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından madalya ile ödüllendirildi. Dereceye giren sporcuların başarıları, Adana’nın genç sporcularının geleceği için umut verici bir tablo ortaya koydu. Dr. Mustafa Tekin, yarışmaların anısına suluk matara hediye ederek, genç atletlere destek oldu. Ödül töreninde dereceye giren sporculara ödüllerini; Hasan Tekin’in Kardeşi Kazım Tekin, Oğlu Dr. Mustafa Tekin, Yeğeni Oğuzhan Tekin ve Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar gibi önemli isimler verdi. Tören, sporun birlik ve beraberlik ruhunu pekiştiren bir atmosferde gerçekleştirildi.

SPORUN GELECEĞİ PARLAK

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ergin Ulun, Eski Atletizm İl Temsilcisi Abdulgani Kur ve Türkiye Atletizm Federasyonu Akdeniz Bölge Sorumlusu Abdulkadir Uğur gibi isimlerin katılımıyla, etkinlik önemli bir sosyal ve sportif dayanışma örneği sergiledi. Bu yılki yarışmalar, sadece bir spor etkinliği olmanın ötesine geçerek, Adana’nın genç yeteneklerini destekleyen ve geleceğe hazırlayan bir organizasyon olarak öne çıktı. Adana atletizmi, bu tür etkinliklerle daha da güçlenmeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.