ADANA'DA ÇÖP YIĞINLARI ALARM VERİYOR

GÜNDEM 25.06.2024 - 17:09, Güncelleme: 25.06.2024 - 17:09 5062+ kez okundu.
 

ADANA'DA ÇÖP YIĞINLARI ALARM VERİYOR

Adana'da Çöp Sorunu Vatandaşları İsyan ettirdi
Adana şehir merkezinde ve çevresinde son günlerde artan çöp yığınları, vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. Özellikle 9 günlük bayram tatilinin ardından şehrin birçok noktasında ortaya çıkan çöp yığınları, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. İnönü Caddesi ve Çakmak Caddesi gibi merkezi bölgelerde adeta çöplük havası hakim. Özellikle İnönü Parkı'nda çöp yığınları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, bu durumu belediyeye defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir çözüm bulunmadığını dile getiriyor.Çöplerin neden olduğu yoğun pis koku, vatandaşların bu bölgelerden uzak durmalarına sebep oluyor. Yollarda yığılan çöplerin hayvanların bulunmasına ve saldırgan köpeklerin dolaşmasına da neden olduğu belirtiliyor. Vatandaşlar, etrafa saçılan çöplerin sağlık açısından ciddi riskler taşıdığını söylüyor.  VATANDAŞLAR SAĞLIK ENDİŞESİ YAŞIYOR Vatandaşlar, belediyenin acilen bu bölgelerde düzenli temizlik yapmasını ve çöp konteynerleri yerleştirerek soruna kalıcı çözüm getirmesini talep ediyorlar. Şehrin görüntüsünü olumsuz etkileyen bu manzaranın bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Adanalılar, belediye yetkililerine çağrıda bulunuyorlar.Adana halkı, belediyenin sadece çöp toplamakla kalmayıp, aynı zamanda şehrin yollarını da düzenli olarak bakıma almasını istiyor. Vatandaşlar, şehirdeki genel temizlik ve düzen sorunlarına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirterek yetkililerden beklentilerini dile getiriyorlar.
Adana'da Çöp Sorunu Vatandaşları İsyan ettirdi

Adana şehir merkezinde ve çevresinde son günlerde artan çöp yığınları, vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. Özellikle 9 günlük bayram tatilinin ardından şehrin birçok noktasında ortaya çıkan çöp yığınları, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. İnönü Caddesi ve Çakmak Caddesi gibi merkezi bölgelerde adeta çöplük havası hakim. Özellikle İnönü Parkı'nda çöp yığınları vatandaşların tepkisine neden oluyor. Vatandaşlar, bu durumu belediyeye defalarca bildirmelerine rağmen herhangi bir çözüm bulunmadığını dile getiriyor.Çöplerin neden olduğu yoğun pis koku, vatandaşların bu bölgelerden uzak durmalarına sebep oluyor. Yollarda yığılan çöplerin hayvanların bulunmasına ve saldırgan köpeklerin dolaşmasına da neden olduğu belirtiliyor. Vatandaşlar, etrafa saçılan çöplerin sağlık açısından ciddi riskler taşıdığını söylüyor. 


VATANDAŞLAR SAĞLIK ENDİŞESİ YAŞIYOR

Vatandaşlar, belediyenin acilen bu bölgelerde düzenli temizlik yapmasını ve çöp konteynerleri yerleştirerek soruna kalıcı çözüm getirmesini talep ediyorlar. Şehrin görüntüsünü olumsuz etkileyen bu manzaranın bir an önce ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Adanalılar, belediye yetkililerine çağrıda bulunuyorlar.Adana halkı, belediyenin sadece çöp toplamakla kalmayıp, aynı zamanda şehrin yollarını da düzenli olarak bakıma almasını istiyor. Vatandaşlar, şehirdeki genel temizlik ve düzen sorunlarına bir an önce çözüm bulunması gerektiğini belirterek yetkililerden beklentilerini dile getiriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.