ADANALI DENİZ CAN UÇAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

SPOR 20.08.2024 - 16:39, Güncelleme: 22.08.2024 - 13:56 4822 kez okundu.
 

ADANALI DENİZ CAN UÇAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Genç Sporcu, Yeteneği Ve Azmiyle Uluslararası Spor Camiasında Adını Altın Harflerle Yazdırmayı Başardı!
Genç Sporcu, Yeteneği Ve Azmiyle Uluslararası Spor Camiasında Adını Altın Harflerle Yazdırmayı Başardı!   ADANALI DENİZ CAN UÇAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU     Adana'nın Kozan ilçesi, uluslararası arenada büyük bir zafer kazandı. 15 yaşındaki yetenekli sporcu Deniz Can Uçar, Moldova'nın Kişinev şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 70 kiloda şampiyon olarak tarih yazdı. Türkiye’yi temsil eden Uçar, zorlu rakipleri geride bırakarak finale yükseldi. Finalde, Gürcistanlı rakibiyle karşı karşıya gelen Deniz Can Uçar, müthiş bir performans sergileyerek galip geldi ve dünya şampiyonu oldu. Bu büyük başarısı, milli marşımızın dünya genelinde duyulmasını sağladı ve Türk bayrağını göndere çekti. TÜM TÜRKİYE'NİN GURUR KAYNAĞI Adana'nın gururu Deniz Can Uçar, zaferinin ardından yaptığı açıklamada, “Bizlere yürekten inanan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Vatanımızı, milletimizi ve Kozan’ımızı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik. Sonunda başardık ve şampiyon olduk. Bayrağımızı göndere çekmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Deniz Can Uçar’ın bu büyük başarısı, sadece Adana'nın değil, tüm Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. Genç sporcu, yeteneği ve azmiyle uluslararası spor camiasında adını altın harflerle yazdırmayı başardı.
Genç Sporcu, Yeteneği Ve Azmiyle Uluslararası Spor Camiasında Adını Altın Harflerle Yazdırmayı Başardı!

Genç Sporcu, Yeteneği Ve Azmiyle Uluslararası Spor Camiasında Adını Altın Harflerle Yazdırmayı Başardı!

 

ADANALI DENİZ CAN UÇAR DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

 

 

Adana'nın Kozan ilçesi, uluslararası arenada büyük bir zafer kazandı. 15 yaşındaki yetenekli sporcu Deniz Can Uçar, Moldova'nın Kişinev şehrinde düzenlenen Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 70 kiloda şampiyon olarak tarih yazdı. Türkiye’yi temsil eden Uçar, zorlu rakipleri geride bırakarak finale yükseldi. Finalde, Gürcistanlı rakibiyle karşı karşıya gelen Deniz Can Uçar, müthiş bir performans sergileyerek galip geldi ve dünya şampiyonu oldu. Bu büyük başarısı, milli marşımızın dünya genelinde duyulmasını sağladı ve Türk bayrağını göndere çekti.

TÜM TÜRKİYE'NİN GURUR KAYNAĞI

Adana'nın gururu Deniz Can Uçar, zaferinin ardından yaptığı açıklamada, “Bizlere yürekten inanan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Vatanımızı, milletimizi ve Kozan’ımızı uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettik. Sonunda başardık ve şampiyon olduk. Bayrağımızı göndere çekmekten büyük mutluluk duyuyorum” dedi. Deniz Can Uçar’ın bu büyük başarısı, sadece Adana'nın değil, tüm Türkiye'nin gurur kaynağı oldu. Genç sporcu, yeteneği ve azmiyle uluslararası spor camiasında adını altın harflerle yazdırmayı başardı.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.