ADANA'NIN GÖBEĞİNDE KALDIRIMLAR HARAP HALDE

GÜNDEM 28.06.2024 - 15:12, Güncelleme: 28.06.2024 - 15:12 9791+ kez okundu.
 

ADANA'NIN GÖBEĞİNDE KALDIRIMLAR HARAP HALDE

Adana'nın Yüz Karası: TRT Binası Önündeki Kaldırımlar Aylardır Onarılmayı Bekliyor
Adana’nın merkez Çukurova İlçesi , Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan TRT binasının önündeki kaldırımlar aylardır bozuk durumda. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve parçalanan kaldırım taşları, hem yayalar hem de çevre sakinleri için büyük bir sorun haline gelmiş durumda. Vatandaşların belediyeye defalarca yaptığı başvurulara rağmen, bu sorunun çözümü için herhangi bir adım atılmaması tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, bu önemli caddede yürüyebilmenin imkansız hale geldiğini belirterek, kaldırımların bir an önce onarılmasını istiyor. Günde yüzlerce insanın kullandığı bu kaldırımların bu halde olmasının utanç verici olduğunu dile getiren vatandaşlar, yetkililere seslenerek sorunlarının acilen giderilmesini talep ediyor. VATANDAŞLARIN FERYADI: "KALDIRIMIN ÜZERİNDEKİ SORUNLAR ONARILSIN" Bozulan kaldırımlar nedeniyle yayalar, yol kenarındaki tehlikeli alanlarda yürümek zorunda kalıyor. Yağmurlu günlerde çamur deryasına dönen bu alanlar, kuru havalarda ise toz toprak içinde kalıyor. Sokak sakinleri, "Aylar önce altyapı çalışmaları başladı. Kaldırım taşları kazıldı, parçalandı ve ortalık toprakla doldu. Kaldırımlar yapılmadı, öylece bırakıldı. Yürümek zor, nefes almak imkansız. Belediye’den ricamız, bir an önce bu sorunu çözmeleri” şeklinde tepkilerini dile getiriyor. Adana’nın en işlek caddelerinden birinde yer alan TRT binası önündeki kaldırımların bu halde bırakılması, belediye yönetimine yönelik ciddi eleştirileri de beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, defalarca başvuruda bulunmalarına rağmen hiçbir çözüm üretilmediğini belirtiyor.  BELEDİYE'YE ELEŞTİRİ: "NEDEN HAREKETE GEÇİLMİYOR?  Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırımların eski haline getirilmemesi, belediyenin hizmet anlayışına dair soru işaretleri oluşturuyor. Adana’nın modern ve estetik bir görünüme sahip olması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, belediyeye çağrıda bulunarak, “Adana’nın önemli kurumlarından birinin önünde bulunan bu kaldırımların bu halde olması şehrimize yakışmıyor. Yetkililerin bu sorunu acilen çözerek, kaldırımları eski haline getirmelerini istiyoruz” diyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi ve Adana’nın hak ettiği modern görünüme kavuşması için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.
Adana'nın Yüz Karası: TRT Binası Önündeki Kaldırımlar Aylardır Onarılmayı Bekliyor

Adana’nın merkez Çukurova İlçesi , Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan TRT binasının önündeki kaldırımlar aylardır bozuk durumda. Altyapı çalışmaları nedeniyle kazılan ve parçalanan kaldırım taşları, hem yayalar hem de çevre sakinleri için büyük bir sorun haline gelmiş durumda. Vatandaşların belediyeye defalarca yaptığı başvurulara rağmen, bu sorunun çözümü için herhangi bir adım atılmaması tepkilere neden oluyor. Vatandaşlar, bu önemli caddede yürüyebilmenin imkansız hale geldiğini belirterek, kaldırımların bir an önce onarılmasını istiyor. Günde yüzlerce insanın kullandığı bu kaldırımların bu halde olmasının utanç verici olduğunu dile getiren vatandaşlar, yetkililere seslenerek sorunlarının acilen giderilmesini talep ediyor.

VATANDAŞLARIN FERYADI: "KALDIRIMIN ÜZERİNDEKİ SORUNLAR ONARILSIN"

Bozulan kaldırımlar nedeniyle yayalar, yol kenarındaki tehlikeli alanlarda yürümek zorunda kalıyor. Yağmurlu günlerde çamur deryasına dönen bu alanlar, kuru havalarda ise toz toprak içinde kalıyor. Sokak sakinleri, "Aylar önce altyapı çalışmaları başladı. Kaldırım taşları kazıldı, parçalandı ve ortalık toprakla doldu. Kaldırımlar yapılmadı, öylece bırakıldı. Yürümek zor, nefes almak imkansız. Belediye’den ricamız, bir an önce bu sorunu çözmeleri” şeklinde tepkilerini dile getiriyor. Adana’nın en işlek caddelerinden birinde yer alan TRT binası önündeki kaldırımların bu halde bırakılması, belediye yönetimine yönelik ciddi eleştirileri de beraberinde getiriyor. Vatandaşlar, defalarca başvuruda bulunmalarına rağmen hiçbir çözüm üretilmediğini belirtiyor. 


BELEDİYE'YE ELEŞTİRİ: "NEDEN HAREKETE GEÇİLMİYOR? 


Altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra kaldırımların eski haline getirilmemesi, belediyenin hizmet anlayışına dair soru işaretleri oluşturuyor. Adana’nın modern ve estetik bir görünüme sahip olması için gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirten vatandaşlar, belediyeye çağrıda bulunarak, “Adana’nın önemli kurumlarından birinin önünde bulunan bu kaldırımların bu halde olması şehrimize yakışmıyor. Yetkililerin bu sorunu acilen çözerek, kaldırımları eski haline getirmelerini istiyoruz” diyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi ve Adana’nın hak ettiği modern görünüme kavuşması için yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.