AYYÜCE TÜRKEŞ’E İNANCIM TAMDIR
AYYÜCE TÜRKEŞ’E İNANCIM TAMDIR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana'da Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nın Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş olduğunu ifade ederek,“Adana rahmetli Başbuğun kadim şehridir. Ben size kızını emanet ediyorum” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 31 Mart Yerel Seçimleri için başlattığı il gezileri kapsamında Adana’ya geldi. İYİ Parti Adana İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Akşener, İl Başkanlığında partisinin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayını da açıkladı. Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının, Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş Taş olduğunu duyurdu. Akşener; “Ayyüce Türkeş Taş Adana'nın bu dönemdeki büyükşehir belediye başkanı olacak. Belediye başkanlığı gibi ağır bir sorumluluk, ağır bir görev seni bekliyor. Ayyüce Türkeş babasından öğrendiği, vazifeden kaçmamak şiarının da canlı temsilcisidir. Seçileceğine kalpten inanıyorum. İki kadının el ele verip bu işi başaracaklarına inancım tamdır” dedi.
BAŞBUĞUN KIZINI SİZE EMANET EDİYORUM
Ardından Adana Seyhan Otel’de Partilileri ile buluşan Akşener, burada yoğun bir ilgiyle karşılandı. Akşener; “Milletimizin teveccühüne mazhar olacağımıza inanıyorum. Adana rahmetli Başbuğun kadim şehridir. Ben size kızını emanet ediyorum, onu seçeceksiniz, çalışacaksınız. Nasıl ki kimsenin bilmediği Rahmetli Alparslan Türkeş’i Adana Milletvekili seçmiş ise, Türkeş’te CHP’ den, Adalet Partisi’nden Milletvekili, Bakan olabilme imkânı varken onların hepsini bir kenara koyup çok zor bir yolculuğa çıkmayı göze almış ve insanlar yetiştirmiştir. Biz borcumuzu ona ödeyemedik. Türk Milliyetçiliğini iktidar edemedik. Bugün Ayyüce Türkeş Taş’ın şahsında rahmetli Başbuğumuzu Başbakan, Cumhurbaşkanı yapmış gibi Türk Milliyetçilerini Adana’da İktidar edeceğiz” diye konuştu.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.