“Ceyhan Adana’nın en önemli ilçelerinden”

GÜNDEM 25.04.2025 - 12:52, Güncelleme: 25.04.2025 - 12:52 1662 kez okundu.
 

“Ceyhan Adana’nın en önemli ilçelerinden”

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Ceyhan’da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
 Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Köşger, “Adana’yı da Ceyhan’ı da 15 ilçemizi de daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bütün dairelerimiz kendi vazifelerini en iyi şekilde ifa edecekler. Her bir daire amirimiz görevini layıkıyla yapmakla mükellef. Siz muhtarlarımız da mahallelerinin sorunlarını takip edip yerli yerinde ve zamanında bunu bize iletmek ve çözüm sürecini de takip etmekle mükellefsiniz” diye konuştu.  …………. İlçelere sık sık ziyaret gerçekleştiren Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, söz konusu ziyaretlerini Ceyhan’a gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü. Vali Köşger, Ceyhan’daki programını ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldiği toplantıyla başlattı. Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Köşger’in yanı sıra Vali Yardımcıları Emin Sait Karahaliloğlu ve İbrahim Küçük, Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kurum müdürleri ile Ceyhanlı muhtarlar katıldı.  Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Köşger, muhtarlarla sık sık bir araya gelerek muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini ve sorunlarını ilk ağızdan dinlemeye önem verdiğini belirterek “ Şu anda ilçenin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretecek olan tüm yetkililer burada. Dolayısıyla bu salonda sizin dile getirdiğiniz konuların hepsi direkt muhatabını bulacak ve anında çözülmesi mümkün olanları ilgili yetkililerimiz çözecekler. Ödeme, proje, zaman gerektiren konuları da not alacaklar. Biz de not alıyoruz burada. Valilik olarak takip ediyoruz. Muhtarlarımız olarak sizler de bu sorunları takip edeceksiniz. Çözüm üretilince bizi haberdar edeceksiniz. Ceyhan, Adana’nın büyüklük itibarıyla en büyük ve önemli ilçelerinden birisi. Ben Adana’nın prototipi olarak da değerlendiriyorum. İmkanları, yapısı hatta sorunları itibarıyla Adana’nın tüm yansımalarını Ceyhan’da da görüyoruz. Bununla ilgili sorunların farkındayız. Yakın zamanda Ceyhan’ı rahatsız eden sorunlarla ilgili operasyon gerçekleştirildi. Bu tip oluşumlara hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceğini bilmenizi isterim” dedi. Devletin üstünde hiçbir gücün olmadığını ifade eden Vali Köşger “Devlet, her zaman her yerde ne gerekiyorsa plan, program ve hukuk çerçevesinde yapması gerekeni yapmaya devam edecektir. Adana’yı da Ceyhan’ı da 15 ilçemizi de daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Valinin görevi koordinatörlüktür. Bütün dairelerimiz kendi vazifelerini en iyi şekilde ifa edecekler. Bunların arasındaki uyum ve eşgüdümü de Valilik sağlayacak. Her bir daire amirimiz görevini layıkıyla yapmakla mükellef. Siz muhtarlarımız da mahallelerinin sorunlarını takip edip yerli yerinde ve zamanında bunu bize iletmek ve çözüm sürecini de takip etmekle mükellefsiniz. Sorunlar var, farkındayız. Hep birlikte çalışarak bize tanınan süreyi en iyi şekilde dolduracağız” dedi. Toplantı, muhtarlara söz hakkı verilmesiyle sürdü.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Ceyhan’da mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Köşger, “Adana’yı da Ceyhan’ı da 15 ilçemizi de daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Bütün dairelerimiz kendi vazifelerini en iyi şekilde ifa edecekler. Her bir daire amirimiz görevini layıkıyla yapmakla mükellef. Siz muhtarlarımız da mahallelerinin sorunlarını takip edip yerli yerinde ve zamanında bunu bize iletmek ve çözüm sürecini de takip etmekle mükellefsiniz” diye konuştu.
 ………….
İlçelere sık sık ziyaret gerçekleştiren Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, söz konusu ziyaretlerini Ceyhan’a gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü. Vali Köşger, Ceyhan’daki programını ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya geldiği toplantıyla başlattı.
Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya Vali Köşger’in yanı sıra Vali Yardımcıları Emin Sait Karahaliloğlu ve İbrahim Küçük, Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kurum müdürleri ile Ceyhanlı muhtarlar katıldı. 
Toplantıda açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Köşger, muhtarlarla sık sık bir araya gelerek muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini ve sorunlarını ilk ağızdan dinlemeye önem verdiğini belirterek “ Şu anda ilçenin sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretecek olan tüm yetkililer burada. Dolayısıyla bu salonda sizin dile getirdiğiniz konuların hepsi direkt muhatabını bulacak ve anında çözülmesi mümkün olanları ilgili yetkililerimiz çözecekler. Ödeme, proje, zaman gerektiren konuları da not alacaklar. Biz de not alıyoruz burada. Valilik olarak takip ediyoruz. Muhtarlarımız olarak sizler de bu sorunları takip edeceksiniz. Çözüm üretilince bizi haberdar edeceksiniz. Ceyhan, Adana’nın büyüklük itibarıyla en büyük ve önemli ilçelerinden birisi. Ben Adana’nın prototipi olarak da değerlendiriyorum. İmkanları, yapısı hatta sorunları itibarıyla Adana’nın tüm yansımalarını Ceyhan’da da görüyoruz. Bununla ilgili sorunların farkındayız. Yakın zamanda Ceyhan’ı rahatsız eden sorunlarla ilgili operasyon gerçekleştirildi. Bu tip oluşumlara hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceğini bilmenizi isterim” dedi.
Devletin üstünde hiçbir gücün olmadığını ifade eden Vali Köşger “Devlet, her zaman her yerde ne gerekiyorsa plan, program ve hukuk çerçevesinde yapması gerekeni yapmaya devam edecektir. Adana’yı da Ceyhan’ı da 15 ilçemizi de daha konforlu ve yaşanabilir hale getirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Valinin görevi koordinatörlüktür. Bütün dairelerimiz kendi vazifelerini en iyi şekilde ifa edecekler. Bunların arasındaki uyum ve eşgüdümü de Valilik sağlayacak. Her bir daire amirimiz görevini layıkıyla yapmakla mükellef. Siz muhtarlarımız da mahallelerinin sorunlarını takip edip yerli yerinde ve zamanında bunu bize iletmek ve çözüm sürecini de takip etmekle mükellefsiniz. Sorunlar var, farkındayız. Hep birlikte çalışarak bize tanınan süreyi en iyi şekilde dolduracağız” dedi.
Toplantı, muhtarlara söz hakkı verilmesiyle sürdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.