Çocuklar hem eğlendi hem faydalı bilgilerle donatıldı

GENÇLİK 21.11.2019 - 15:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1236+ kez okundu.
 

Çocuklar hem eğlendi hem faydalı bilgilerle donatıldı

  ADANA / Ara tatil için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlayan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, minik ziyaretçilerini sevilen çizgi film karakteri Rafadan Tayfa ile buluşturdu. Çocuklar, ortak kullanım alanında oluşturulan platformda gerçekleştirilen “Rafadan Tayfa” etkinliğinde oyunlar, şarkılar ve dansların yanı sıra   Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun verilerin güvenliği için sahnelediği ‘kişisel verilerin korunması‘ hakkındaki bilgileri eğlenerek öğrendiler.  İyi ya da kötü diye sınıflandırmadan öğrenme ve problem çözme odaklı karakterleriyle TRT Çocuk Kanalı’nda milyonlarca çocuğun gönlünde taht kuran Rafadan Tayfa;  duyarlı, etkili insan ilişkileri edinmeyi öğütleyen, dünyaya güvensiz olma yerine, sıcacık bir mahalle olgusuyla, paylaşımı, takım olmayı,  iş birliğini, sadakati ve güveni ön plana alan hikayeleri ile büyük ilgi gördü. İki gün boyunca minik ziyaretçilere unutulmaz tatil anıları yaşatan Rafadan Tayfa yerini 22-23-24 Kasım  tarihlerinde Limon ve dostu Zeytin’e bırakacak. 30 Kasım Cuma gününden 30 Kasım Cumartesi gününe kadar ise  Harika Kanatlar’ı minik ziyaretçilerle buluşacak.  

 

ADANA / Ara tatil için birbirinden eğlenceli etkinlikler hazırlayan Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, minik ziyaretçilerini sevilen çizgi film karakteri Rafadan Tayfa ile buluşturdu.

Çocuklar, ortak kullanım alanında oluşturulan platformda gerçekleştirilen “Rafadan Tayfa” etkinliğinde oyunlar, şarkılar ve dansların yanı sıra   Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun verilerin güvenliği için sahnelediği ‘kişisel verilerin korunması‘ hakkındaki bilgileri eğlenerek öğrendiler. 

İyi ya da kötü diye sınıflandırmadan öğrenme ve problem çözme odaklı karakterleriyle TRT Çocuk Kanalı’nda milyonlarca çocuğun gönlünde taht kuran Rafadan Tayfa;  duyarlı, etkili insan ilişkileri edinmeyi öğütleyen, dünyaya güvensiz olma yerine, sıcacık bir mahalle olgusuyla, paylaşımı, takım olmayı,  iş birliğini, sadakati ve güveni ön plana alan hikayeleri ile büyük ilgi gördü.

İki gün boyunca minik ziyaretçilere unutulmaz tatil anıları yaşatan Rafadan Tayfa yerini 22-23-24 Kasım  tarihlerinde Limon ve dostu Zeytin’e bırakacak. 30 Kasım Cuma gününden 30 Kasım Cumartesi gününe kadar ise  Harika Kanatlar’ı minik ziyaretçilerle buluşacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.