HERŞEYE RAĞMEN ‘HAYIR’ KAZANDI

SİYASET 05.05.2017 - 14:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2292+ kez okundu.
 

HERŞEYE RAĞMEN ‘HAYIR’ KAZANDI

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, YSK’nın yasa dışı bir uygulamayla referandumun meşruiyetini tartışılır hale getirdiğini söyledi. “UMUTLU GÜNLERE DOĞRU YOL ALACAĞIZ” Her türlü yasadışılığa rağmen referandumda sandıktan hayır çıktığını kaydeden Tümer, “Valilerden, emniyete, her türlü hukuksuzluğa ve tüm devlet imkanlarının kullanılmasına rağmen kazanan hayır olmuştur. Yüzde 50’nin üstüyüz. Ülkemiz zor bir süreç geçirecek ama daha umutlu günlere doğru yol alacağız. Bu nedenle umudumuzu hiç kaybetmiyoruz” dedi. “YENİDEN KUVVETLER AYRILIĞI İÇİN…” “Bundan sonraki sürecin kimin başkan olacağıyla ilgili olmadığının altını çizen Milletvekili Tümer, “Bize düşen görev ‘hayır’ diyen kitleyi diri tutmaktır. Kimin başkan olacağı derdimiz yok. Kuvvetler ayrılığını yeniden hayata geçirecek bir manifestoyla halkın karşısına çıkacağız. Bu birliği tek çatı altında devam ettireceğiz. Bu konu artık kişi ya da partisel bir mesele değildir” diye konuştu. HAKAN DENİZLİ’YE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ Tümer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Referandum sürecinde yerel basının verdiği destek nedeniyle teşekkür turura çıkan Tümer, “Parti devletine karşı, en zor şartlara rağmen ilkeli yayın yapan yerel basını kutluyorum” dedi. Milletvekili Tümer, gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli’ye de dayısı Hakkı Başman’ın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.     FOTO:CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde referandum süreciyle açıklamalarda bulundu. 

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, YSK’nın yasa dışı bir uygulamayla referandumun meşruiyetini tartışılır hale getirdiğini söyledi.

“UMUTLU GÜNLERE DOĞRU YOL ALACAĞIZ”

Her türlü yasadışılığa rağmen referandumda sandıktan hayır çıktığını kaydeden Tümer, “Valilerden, emniyete, her türlü hukuksuzluğa ve tüm devlet imkanlarının kullanılmasına rağmen kazanan hayır olmuştur. Yüzde 50’nin üstüyüz. Ülkemiz zor bir süreç geçirecek ama daha umutlu günlere doğru yol alacağız. Bu nedenle umudumuzu hiç kaybetmiyoruz” dedi.

“YENİDEN KUVVETLER AYRILIĞI İÇİN…”

“Bundan sonraki sürecin kimin başkan olacağıyla ilgili olmadığının altını çizen Milletvekili Tümer, “Bize düşen görev ‘hayır’ diyen kitleyi diri tutmaktır. Kimin başkan olacağı derdimiz yok. Kuvvetler ayrılığını yeniden hayata geçirecek bir manifestoyla halkın karşısına çıkacağız. Bu birliği tek çatı altında devam ettireceğiz. Bu konu artık kişi ya da partisel bir mesele değildir” diye konuştu.

HAKAN DENİZLİ’YE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Tümer, gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Referandum sürecinde yerel basının verdiği destek nedeniyle teşekkür turura çıkan Tümer, “Parti devletine karşı, en zor şartlara rağmen ilkeli yayın yapan yerel basını kutluyorum” dedi. Milletvekili Tümer, gazetemiz imtiyaz sahibi Hakan Denizli’ye de dayısı Hakkı Başman’ın vefatı nedeniyle başsağlığı diledi.  

 

FOTO:CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, gazetemize yaptığı nezaket ziyaretinde referandum süreciyle açıklamalarda bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.