ŞİMŞEK, HATAY KARŞISINDA!

SPOR 03.04.2022 - 22:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2544+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK, HATAY KARŞISINDA!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 7. sırasındaki Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.    Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, milli arayı çok iyi değerlendiren ve keyifli çalışmalarla güç depolayan mavi lacivertli ekip, ligin ilk yarısında 1-0 yenmeyi başardığı Hatayspor'u ikinci kez yenmek istiyor. 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'un performansı taraftarları da sevindiriyor.  Lig'de iyi bir yer edinen mavi-lacivertli ekip, son maçta Başakşehir'i 2-1'lik skorla yenmişti. Şimşek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Mavi lacivertliler, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe'yi evinde 2-1'lik skorla yenerek başladı. Kayseri ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Konyaspor'a 1-0 yenildi. Karagümrük'e Yeni Adana Şehir Stadı'nda 5 gol atan Şimşek, Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendi. Adana Demirspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, ardından ise deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Şimşek, Antalyaspor ile golsüz berabere kalırken, Yeni Malatya yenilgisinin ardından Sivasspor'a  3-2 yenildi. En son oynadığı Başakşehir'i 2-1 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, ligde 47 puanla 7. sırada yer alan Hatayspor ile saat 20.30'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor'un 30 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler 48 puanla 5. sırada yer alıyor.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, ligin 7. sırasındaki Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. 

 

Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde, milli arayı çok iyi değerlendiren ve keyifli çalışmalarla güç depolayan mavi lacivertli ekip, ligin ilk yarısında 1-0 yenmeyi başardığı Hatayspor'u ikinci kez yenmek istiyor. 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkan Adana Demirspor'un performansı taraftarları da sevindiriyor. 


Lig'de iyi bir yer edinen mavi-lacivertli ekip, son maçta Başakşehir'i 2-1'lik skorla yenmişti. Şimşek, galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Mavi lacivertliler, ligin ikinci yarısına Fenerbahçe'yi evinde 2-1'lik skorla yenerek başladı. Kayseri ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, Konyaspor'a 1-0 yenildi. Karagümrük'e Yeni Adana Şehir Stadı'nda 5 gol atan Şimşek, Rizespor'u deplasmanda 3-1 yendi. Adana Demirspor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı, ardından ise deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-0 mağlup etti. Şimşek, Antalyaspor ile golsüz berabere kalırken, Yeni Malatya yenilgisinin ardından Sivasspor'a  3-2 yenildi. En son oynadığı Başakşehir'i 2-1 yenmeyi başaran mavi lacivertliler, ligde 47 puanla 7. sırada yer alan Hatayspor ile saat 20.30'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. Adana Demirspor'un 30 maçta 13 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyeti var. Mavi lacivertliler 48 puanla 5. sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.