Karataş Belediyesi’nden taşınmaz ihalesi

GÜNDEM 10.02.2024 - 15:00, Güncelleme: 10.02.2024 - 15:00 3265+ kez okundu.
 

Karataş Belediyesi’nden taşınmaz ihalesi

Karataş Belediyesi mülkiyeti kendisine ait İskele Mahallesi’ndeki taşınmazını Devlet İhale Kanunu’nun ilgili maddesi doğrultusunda kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.
  20 Şubat Salı günü saat 10.00’da Karataş Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalede, 4 bin 757,47 metrekare taşınmazın muhammen bedeli 10 milyon, geçici teminatı ise 300 bin lira olarak belirlendi. Resmi Gazete’deki ilana göre, ihale zarfları ve şartnamesinde istenilen belgeler ile birlikte kapalı zarf içerisinde ihale komisyonuna iletilmek üzere belediyenin Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne ihalenin yapılacağı gün ve saate kadar teslim edilecek. İhaleye katılacak gerçek kişilerde, taşınmaz mal satış şartnamesi, geçici teminat bedeli makbuzu veya süresiz teminat mektubu, kanuni tebligat adresi gibi belgeler istenecek. Tüzel kişilikler ise yine taşınmaz mal satış şartnamesi kanuni tebligat adresi, ihale dokümanın satın alındığına dair makbuz, mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret, sanayi, esnaf odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belgeler istendi.
Karataş Belediyesi mülkiyeti kendisine ait İskele Mahallesi’ndeki taşınmazını Devlet İhale Kanunu’nun ilgili maddesi doğrultusunda kapalı teklif usulü ile satışa çıkardı.

  20 Şubat Salı günü saat 10.00’da Karataş Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak ihalede, 4 bin 757,47 metrekare taşınmazın muhammen bedeli 10 milyon, geçici teminatı ise 300 bin lira olarak belirlendi. Resmi Gazete’deki ilana göre, ihale zarfları ve şartnamesinde istenilen belgeler ile birlikte kapalı zarf içerisinde ihale komisyonuna iletilmek üzere belediyenin Strateji Geliştirme Müdürlüğü’ne ihalenin yapılacağı gün ve saate kadar teslim edilecek.
İhaleye katılacak gerçek kişilerde, taşınmaz mal satış şartnamesi, geçici teminat bedeli makbuzu veya süresiz teminat mektubu, kanuni tebligat adresi gibi belgeler istenecek. Tüzel kişilikler ise yine taşınmaz mal satış şartnamesi kanuni tebligat adresi, ihale dokümanın satın alındığına dair makbuz, mevzuat gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu ticaret, sanayi, esnaf odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belgeler istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.