Yüreğir Belediyesi'nden Yol Bakım ve Onarım Hamlesi

GÜNDEM 25.05.2024 - 08:59, Güncelleme: 25.05.2024 - 08:59 5572+ kez okundu.
 

Yüreğir Belediyesi'nden Yol Bakım ve Onarım Hamlesi

YÜREĞİR'DE ZARAR GÖREN YOLLAR SAĞLIKLAŞTIRILIYOR
Yüreğir Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirme ve ulaşım kalitesini artırma hedefiyle önemli bir adım attı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Haydaroğlu ve PTT Evleri Mahallesi'nde asfalt yenileme çalışmalarına hız kazandırdı. Yol bakım ve onarımında yeni bir döneme geçen belediye, Başkan Ali Demirçalı'nın liderliğinde oluşturulan ekibiyle birlikte planlı ve etkili bir çalışma yürütüyor. Ekipler, kullanım ömrünü tamamlamış yollarda öncelikli olarak yenileme çalışmalarına odaklanıyor. Altyapı nedeniyle zarar gören yolların sağlıklaştırılmasının yanı sıra, kırılan kaldırımlar da düzeltilerek asfalt serimi yapılıyor.  ASFALT YENİLEME TAKVİM EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK Yüreğir'de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım-onarım çalışmasınına hız kazandırdı. Bu sayede, şehirdeki yolların daha güvenli ve kullanılabilir hale getirilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra, tüm mahallelerde belirlenen bir takvim doğrultusunda asfalt yenileme çalışmalarını gerçekleştireceklerini açıkladı. Yüreğir Belediyesi'nin bu hamlesi, şehrin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
YÜREĞİR'DE ZARAR GÖREN YOLLAR SAĞLIKLAŞTIRILIYOR

Yüreğir Belediyesi, şehrin altyapısını güçlendirme ve ulaşım kalitesini artırma hedefiyle önemli bir adım attı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Haydaroğlu ve PTT Evleri Mahallesi'nde asfalt yenileme çalışmalarına hız kazandırdı. Yol bakım ve onarımında yeni bir döneme geçen belediye, Başkan Ali Demirçalı'nın liderliğinde oluşturulan ekibiyle birlikte planlı ve etkili bir çalışma yürütüyor. Ekipler, kullanım ömrünü tamamlamış yollarda öncelikli olarak yenileme çalışmalarına odaklanıyor. Altyapı nedeniyle zarar gören yolların sağlıklaştırılmasının yanı sıra, kırılan kaldırımlar da düzeltilerek asfalt serimi yapılıyor. 

ASFALT YENİLEME TAKVİM EŞLİĞİNDE GERÇEKLEŞECEK

Yüreğir'de Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım-onarım çalışmasınına hız kazandırdı. Bu sayede, şehirdeki yolların daha güvenli ve kullanılabilir hale getirilmesi hedefleniyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra, tüm mahallelerde belirlenen bir takvim doğrultusunda asfalt yenileme çalışmalarını gerçekleştireceklerini açıkladı. Yüreğir Belediyesi'nin bu hamlesi, şehrin ulaşım altyapısının güçlendirilmesi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.