Vali Köşger’den seri bayram ziyaretleri

GÜNDEM 19.06.2024 - 14:45, Güncelleme: 19.06.2024 - 14:45 3350+ kez okundu.
 

Vali Köşger’den seri bayram ziyaretleri

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bayram ziyaretleri kapsamında Fatih Polis Merkezi Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Çukurova ilçesinde bulunan Fatih Polis Merkezi Amirliğine gerçekleştirdiği ziyarette, güvenlik güçlerimizden gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Köşger, görev başındaki güvenlik güçlerimizle bayramlaştı. Zaman ve mekan sınırı olmaksızın vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür eden Vali Köşger, yurdumuzun dört bir yanında görevini ifa eden tüm güvenlik güçlerimize vazifelerinde başarılar diledi.  Bayram ziyaretlerini İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştirdiği ziyaretle sürdüren Vali Köşger, yürüttükleri hizmetlerle geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan Jandarma Teşkilatımızın kıymetli üyelerinin bayramını tebrik etti. Jandarma Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü ve deneyimli kurumlarından biri olduğunu, jandarmamızın yürüttüğü hizmetlerle ülke ve millet olarak geleceğe olan güvenimizi daha da arttırdığını vurgulayan Vali Köşger, görevini titizlikle yürüten tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.
Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, bayram ziyaretleri kapsamında Fatih Polis Merkezi Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Çukurova ilçesinde bulunan Fatih Polis Merkezi Amirliğine gerçekleştirdiği ziyarette, güvenlik güçlerimizden gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Köşger, görev başındaki güvenlik güçlerimizle bayramlaştı. Zaman ve mekan sınırı olmaksızın vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla görev yapan tüm emniyet mensuplarımıza teşekkür eden Vali Köşger, yurdumuzun dört bir yanında görevini ifa eden tüm güvenlik güçlerimize vazifelerinde başarılar diledi. 

Bayram ziyaretlerini İl Jandarma Komutanlığına gerçekleştirdiği ziyaretle sürdüren Vali Köşger, yürüttükleri hizmetlerle geleceğe güvenle bakmamızı sağlayan Jandarma Teşkilatımızın kıymetli üyelerinin bayramını tebrik etti.
Jandarma Teşkilatı’nın ülkemizin en köklü ve deneyimli kurumlarından biri olduğunu, jandarmamızın yürüttüğü hizmetlerle ülke ve millet olarak geleceğe olan güvenimizi daha da arttırdığını vurgulayan Vali Köşger, görevini titizlikle yürüten tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.