ÇÜ ve ABTÜ’ye Rektör adaylığı başvuruları başladı

GÜNDEM 26.06.2024 - 13:47, Güncelleme: 26.06.2024 - 13:47 3615+ kez okundu.
 

ÇÜ ve ABTÜ’ye Rektör adaylığı başvuruları başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Çukurova Üniversitesi ile Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi’nin de bulunduğu toplam 16 üniversite için Rektör adaylığı başvuru ilanı yayınladı.
 Kurumun internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 25 Haziran’da başlayan başvurular 5 Temmuz’da sona erecek. Başvurular, mesai bitimine kadar e-Devlet üzerinden https://rektorbasvurulari.yok.gov.tr adresinden alınacak. Posta veya diğer şekilde yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek. YÖK, Rektör adaylığı için başvuru yapılacak üniversiteleri de şöyle açıkladı: Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Çukurova Üniversitesi ile Adana Alparslan Türkeş Üniversitesi’nin de bulunduğu toplam 16 üniversite için Rektör adaylığı başvuru ilanı yayınladı.


 Kurumun internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 25 Haziran’da başlayan başvurular 5 Temmuz’da sona erecek. Başvurular, mesai bitimine kadar e-Devlet üzerinden https://rektorbasvurulari.yok.gov.tr adresinden alınacak. Posta veya diğer şekilde yapılacak başvurular ise kabul edilmeyecek.
YÖK, Rektör adaylığı için başvuru yapılacak üniversiteleri de şöyle açıkladı:
Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Çukurova Üniversitesi, Dicle Üniversitesi, Fırat Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, İnönü Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Trakya Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.