Türk Eğitim Vakfı Bursiyerleriyle Dijital Mezuniyet Töreninde Buluştu

GÜNDEM 10.08.2024 - 11:05, Güncelleme: 10.08.2024 - 11:05 3978+ kez okundu.
 

Türk Eğitim Vakfı Bursiyerleriyle Dijital Mezuniyet Töreninde Buluştu

Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) dijital mezuniyet töreni 8 Ağustos Perşembe günü vakfın YouTube kanalı üzerinden yapıldı.
  3 binden fazla TEV bursiyerinin mezuniyetinin kutlandığı törende TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç yazılı bir mesajla iyi dileklerini iletirken, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın da konuşmalarıyla mezun bursiyerlerin mutluluğuna eşlik etti.   Gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla 57 yıldır aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu yıl mezun olan bursiyerlerinin mezuniyetlerini kutladı.  8 Ağustos Perşembe günü vakfın YouTube kanalı üzerinden düzenlenen dijital mezuniyet törenine vakfın Bursiyer öğrencileri katılım sağladı. “Daima TEVli” temasıyla düzenlenen törene TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç yazılı mesajıyla katılırken, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın da yaptıkları konuşmalarda öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.    Mesajında Ulu Önder Atatürk’ün “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!’’ öğüdünü hatırlatan TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç, gençlere “Cumhuriyet’in ilke ve inkılaplarına sadık, demokrasiye inanan, laik, âdil, yenilikçi, kendine güveni tam, hür fikirli gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz” diye seslendi.   Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ise “Sizler ülkemizi çağdaş uygarlık yoluna taşıyacak, üretken ve pırıl pırıl zihinlersiniz. Sizleri yaptığınız her işte, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyen, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkan, çalışan, üreten, paylaşmayı bilen insanlar olarak görmeyi heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.   Gurur dolu bir günde bursiyerler ile bir arada olmaktan büyük kıvanç duyduğunu aktaran TEV Genel Müdürü Banu Taşkın “Hepinizi başarıyla geçen eğitim yolculuğunuzu tamamladığınız için kutluyor, başarılarınızın aynı şekilde sürmesini diliyorum. Yolu TEV ile kesişen her gencimiz gibi sizlerin de ülkesi için değer yaratan çok önemli işlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler de sizlerden aldığımız ilham ve güçle yeni öğrencilere kapılarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi.    Törene, TEV’in mezun bursiyerleri olan Sanatçı Şevval Başalan, Tiyatro Yönetmeni Merve Taşkan, Oyuncu Sarp Akkaya ve Doç. Dr. Elif Öngel, video mesajlarıyla destek verirken, TEV Eğitim Dostu Sevgili Harun Tekin de video mesajlarıyla katkıda bulundu.
Türk Eğitim Vakfı’nın (TEV) dijital mezuniyet töreni 8 Ağustos Perşembe günü vakfın YouTube kanalı üzerinden yapıldı.

 

3 binden fazla TEV bursiyerinin mezuniyetinin kutlandığı törende TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç yazılı bir mesajla iyi dileklerini iletirken, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın da konuşmalarıyla mezun bursiyerlerin mutluluğuna eşlik etti.

 

Gençlere eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla 57 yıldır aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV), bu yıl mezun olan bursiyerlerinin mezuniyetlerini kutladı.
 8 Ağustos Perşembe günü vakfın YouTube kanalı üzerinden düzenlenen dijital mezuniyet törenine vakfın Bursiyer öğrencileri katılım sağladı. “Daima TEVli” temasıyla düzenlenen törene
 TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç yazılı mesajıyla katılırken, TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü TekbaşTEV Genel Müdürü Banu Taşkın da yaptıkları konuşmalarda öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi. 

 

Mesajında Ulu Önder Atatürk’ün “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız var; çalışkan olmak!’’ öğüdünü hatırlatan TEV Mütevelliler Heyeti Başkanı Ömer Koç, gençlere “Cumhuriyet’in ilke ve inkılaplarına sadık, demokrasiye inanan, laik, âdil, yenilikçi, kendine güveni tam, hür fikirli gençler olarak, memleketimiz ve insanlık için önemli işler yapacak olan yarının liderlerisiniz” diye seslendi.

 

Öğrencileri tebrik ederek konuşmasına başlayan TEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş ise Sizler ülkemizi çağdaş uygarlık yoluna taşıyacak, üretken ve pırıl pırıl zihinlersiniz. Sizleri yaptığınız her işte, Atatürk'ün çizdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyen, Cumhuriyet'in değerlerine sahip çıkan, çalışan, üreten, paylaşmayı bilen insanlar olarak görmeyi heyecanla bekliyoruz” diye konuştu.

 

Gurur dolu bir günde bursiyerler ile bir arada olmaktan büyük kıvanç duyduğunu aktaran TEV Genel Müdürü Banu Taşkı“Hepinizi başarıyla geçen eğitim yolculuğunuzu tamamladığınız için kutluyor, başarılarınızın aynı şekilde sürmesini diliyorum. Yolu TEV ile kesişen her gencimiz gibi sizlerin de ülkesi için değer yaratan çok önemli işlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Bizler de sizlerden aldığımız ilham ve güçle yeni öğrencilere kapılarımızı açmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Törene, TEV’in mezun bursiyerleri olan Sanatçı Şevval Başalan, Tiyatro Yönetmeni Merve Taşkan, Oyuncu Sarp Akkaya ve Doç. Dr. Elif Öngel, video mesajlarıyla destek verirken, TEV Eğitim Dostu Sevgili Harun Tekin de video mesajlarıyla katkıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.