"İŞYERİ TEMSİLCİMİZ MOBBİNGE MARUZ KALMIŞTIR"

GÜNDEM 02.07.2024 - 13:50, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:50 3570+ kez okundu.
 

"İŞYERİ TEMSİLCİMİZ MOBBİNGE MARUZ KALMIŞTIR"

Haksızlık Karşısında Sendika Direnişi: Büro Memur-Sen Adana Şubesinden Çarpıcı Açıklama
Adana Valiliği Defterdarlık Önünde Büro Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, düzenlenen basın açıklamasında, Adana Defterdarlığı ve bağlı birimlerde yapılan mobbing, sürgün ve yıldırma uygulamalarına dikkat çekti. Sendika üyeleriyle birlikte toplanan Nennioğlu, temsilcilerinin haksız yere maruz kaldığı iddia edilen adaletsizliklere karşı sert sözlerle tepki gösterdi. Temsilcilerinin görev yerlerinin keyfi olarak değiştirildiğini belirten Nennoğlu, "Çalışma arkadaşımız, yıllarca örnek bir şekilde görevini yapmış, hiçbir hukuksuzluğa karışmamıştır. Ancak son zamanlarda, üst düzey yöneticilerin kasıtlı mobbing politikaları sonucunda haksız yere hedef haline gelmiştir" dedi. "HAKSIZ UYGULAMALARA SESSİZ KALMAYACAĞIZ" Nennioğlu, yapılan bu haksız uygulamaların sadece bireyleri değil, aynı zamanda kamu hizmetlerini de olumsuz etkilediğini belirterek, "Bizler sendika olarak, üyelerimizin hak ve hukukunu korumakla yükümlüyüz. Bu tür haksız uygulamalara karşı sessiz kalmayacak, adaletin tecelli etmesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz" şeklinde konuştu. Sendika yetkilileri, Defterdarlık makamını daha duyarlı ve adil davranmaya çağırdı. Ayrıca, temsilcilerinin derhal görevlerine iade edilmesi talebinde bulunarak, hukuki mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. Bu arada, Büro Memur-Sen üyeleri de açıklamaya geniş katılım göstererek, sendikalarının arkasında olduklarını ve hakları için mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.
Haksızlık Karşısında Sendika Direnişi: Büro Memur-Sen Adana Şubesinden Çarpıcı Açıklama

Adana Valiliği Defterdarlık Önünde Büro Memur-Sen ve Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, düzenlenen basın açıklamasında, Adana Defterdarlığı ve bağlı birimlerde yapılan mobbing, sürgün ve yıldırma uygulamalarına dikkat çekti. Sendika üyeleriyle birlikte toplanan Nennioğlu, temsilcilerinin haksız yere maruz kaldığı iddia edilen adaletsizliklere karşı sert sözlerle tepki gösterdi. Temsilcilerinin görev yerlerinin keyfi olarak değiştirildiğini belirten Nennoğlu, "Çalışma arkadaşımız, yıllarca örnek bir şekilde görevini yapmış, hiçbir hukuksuzluğa karışmamıştır. Ancak son zamanlarda, üst düzey yöneticilerin kasıtlı mobbing politikaları sonucunda haksız yere hedef haline gelmiştir" dedi.

"HAKSIZ UYGULAMALARA SESSİZ KALMAYACAĞIZ"

Nennioğlu, yapılan bu haksız uygulamaların sadece bireyleri değil, aynı zamanda kamu hizmetlerini de olumsuz etkilediğini belirterek, "Bizler sendika olarak, üyelerimizin hak ve hukukunu korumakla yükümlüyüz. Bu tür haksız uygulamalara karşı sessiz kalmayacak, adaletin tecelli etmesi için gereken her türlü mücadeleyi vereceğiz" şeklinde konuştu. Sendika yetkilileri, Defterdarlık makamını daha duyarlı ve adil davranmaya çağırdı. Ayrıca, temsilcilerinin derhal görevlerine iade edilmesi talebinde bulunarak, hukuki mücadelelerinin sonuna kadar devam edeceğini vurguladı. Bu arada, Büro Memur-Sen üyeleri de açıklamaya geniş katılım göstererek, sendikalarının arkasında olduklarını ve hakları için mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.