MHP’Lİ UÇAR, BAŞKAN SÖZLÜ’YE YAZDIĞI KİTABI HEDİYE ETTİ

GÜNDEM 09.10.2018 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2124+ kez okundu.
 

MHP’Lİ UÇAR, BAŞKAN SÖZLÜ’YE YAZDIĞI KİTABI HEDİYE ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, gençler için kaleme aldığı “Şampiyon Ol, Bağımlı Olma” kitabını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de hediye etti.  Başkan Sözlü, dünyada uyuşturucu bağımlılığının her geçen yıl artmasının üzüntüsünü yaşadığını anlatarak, gençlerin korunması noktasında atılan her adımın önemli olduğuna işaret etti. Sözlü, Uçar’ın sorunun çözümü için gençlerin spora yönlendirilmesi yönündeki telkinlerinin takdire değer olduğunu anlattı. Sözlü, Uçar’ın MHP için 3 yıldan bu yana Seyhan ilçesini adım adım gezerek çalışma yaptığını da hatırlattı. Uçar, kitap çalışmasına gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür etti. Uçar, “Seyhanlı için yapmayacağım şey yoktur. Büyükşehir ve Seyhan’ı elele vererek kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şehmus Uçar, gençler için kaleme aldığı “Şampiyon Ol, Bağımlı Olma” kitabını Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye de hediye etti. 

Başkan Sözlü, dünyada uyuşturucu bağımlılığının her geçen yıl artmasının üzüntüsünü yaşadığını anlatarak, gençlerin korunması noktasında atılan her adımın önemli olduğuna işaret etti. Sözlü, Uçar’ın sorunun çözümü için gençlerin spora yönlendirilmesi yönündeki telkinlerinin takdire değer olduğunu anlattı. Sözlü, Uçar’ın MHP için 3 yıldan bu yana Seyhan ilçesini adım adım gezerek çalışma yaptığını da hatırlattı. Uçar, kitap çalışmasına gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Sözlü’ye teşekkür etti. Uçar, “Seyhanlı için yapmayacağım şey yoktur. Büyükşehir ve Seyhan’ı elele vererek kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.